De beste zorg voor uw auto Profiteer van onderhoud acties

HerfstInspectie Nu slechts €29,-

Laarzen in de gang, regenjas aan de kapstok en paraplu bij de deur: jij bent klaar voor de herfst. Maar hoe zit het met jouw Ford: is hij klaar voor mist, regen, gladheid en bladeren op de weg? Kom even langs voor een check bij jouw Ford dealer. Dan ga je met zekerheid de weg op dit najaar.

Ford Herfstinspectie € 29,-

Laat jouw Ford controleren door onze onderhoudsspecialisten. Voor slechts € 29,- lopen wij de auto na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Ook geven wij je graag veiligheidstips en advies over de verplichte veiligheidsuitrusting in Europese vakantielanden. Een prettig idee, met alle zomerse kilometers voor de boeg.

Plan nu uw afspraak

 

 


Zijn je remmen nog goed?

Zeker op herfstige wegen zijn je remmen belangrijk. Laat ze daarom tijdig controleren op slijtage. Dat is niet alleen veiliger, maar het kan je ook reparatiekosten besparen.

Maak een afspraak

Is je accu optimaal?

Nu het ’s nachts al wat kouder wordt, moet je op je accu kunnen vertrouwen voor een goede start. En langs de weg staat met een kapotte accu wil je zeker niet. Laat daarom even z’n conditie controleren.

Maak een afspraak

Gratis Pechhulp

Kom je langs voor een Ford onderhoudsbeurt? Dan kun je daarna rekenen op gratis pechhulpservice in heel Europa. Dit betekent hulp ter plekke, alternatief vervoer, een vervangende auto of zelfs accommodatie voor een overnachting als dat nodig is. Dat geeft een gerust gevoel.

Dit is onze Pechhulp

Handige accessoires

Neem jouw hond altijd mee zonder krassen, vuil en haren in de bagageruimte. Met onze beschermende padsforall® reismat reis je samen veilig en comfortabel. Nu al voor € 255,-.

Rubberen bagagematten

Terug naar overzicht