De beste zorg voor uw auto Profiteer van onderhoud acties

Winterinspectie Nu slechts €29,-

Waarschijnlijk ben jij klaar voor de winter, maar is jouw Ford dat ook? Want of je weer naar kantoor gaat of thuiswerkt: je moet op hem kunnen vertrouwen zodra je de weg opgaat. Helemaal als je er straks even tussenuit gaat of op wintersport wilt. Kom daarom eerst even langs voor een Ford Winterinspectie voor slechts € 29,-.

Ford Winterinspectie € 29,-

Laat jouw Ford controleren door onze onderhoudsspecialisten. Voor slechts € 29,- lopen wij de auto na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting.

Plan nu uw afspraak

 

 


Zijn je remmen nog goed?

Zeker op winterachtige wegen zijn je remmen belangrijk. Laat ze daarom tijdig controleren op slijtage. Dat is niet alleen veiliger, maar het kan je ook reparatiekosten besparen.

Maak een afspraak

Is je accu optimaal?

Nu het ’s nachts kouder is, moet je op je accu kunnen vertrouwen voor een goede start. En langs de weg staat met een kapotte accu wil je zeker niet. Laat daarom even z’n conditie controleren.

Maak een afspraak

Gratis Pechhulp

Kom je langs voor een Ford onderhoudsbeurt? Dan kun je daarna rekenen op gratis pechhulpservice in heel Europa. Dit betekent hulp ter plekke, alternatief vervoer, een vervangende auto of zelfs accommodatie voor een overnachting als dat nodig is. Dat geeft een gerust gevoel.

Dit is onze Pechhulp

Handige accessoires

Neem jouw hond altijd mee zonder krassen, vuil en haren in de bagageruimte. Met onze beschermende padsforall® reismat reis je samen veilig en comfortabel. Nu al voor € 255,-.

Rubberen bagagematten

Terug naar overzicht