Zeeuw & Zeeuw neemt Crum Houten over

Houten, 1 september 2023 – Per 1 september 2023 neemt Zeeuw & Zeeuw de vestiging van Crum Autobedrijven in Houten over. Met deze overname heeft Zeeuw & Zeeuw inmiddels 9 Ford vestigingen in het hart van Nederland. Alle 12 huidige medewerkers blijven werkzaam bij Zeeuw & Zeeuw Ford Houten, waardoor de persoonlijke benadering en kwaliteit gegarandeerd blijft.

Met de overname zullen de Ford verkoopactiviteiten die in Houten een aantal jaren geleden waren gestaakt, worden hervat om de klanten in “Groot Utrecht” nog beter te bedienen. Hiermee wordt de vestiging omgedoopt tot een full service dealerbedrijf.

“Door deze overname verstevigen we onze positie met het mooie merk Ford in het gebied waar we reeds aanwezig zijn. Wij zijn zeer trots om dit prachtige familiebedrijf aan te sluiten bij ons familiebedrijf en wij kijken ernaar uit om de klanten kennis te laten maken met Zeeuw & Zeeuw” aldus Jan Hofstede, CEO van Zeeuw & Zeeuw.

Max van den Boogaard, Directeur Ford van Zeeuw & Zeeuw, zal de directieverantwoordelijkheid krijgen over deze vestiging. Max vervolgt “De locatie en de medewerkers hebben alles in zich om de verkoopprestatie van Ford in Groot Utrecht verder te laten groeien met een uitstekende klantbeleving”.

“Om de toekomst van onze vestiging en haar medewerkers te garanderen, hebben we gekozen voor een stabiele en vooral prettige overnamepartner. We zijn ervan overtuigd dat Zeeuw & Zeeuw de juiste keuze is voor zowel onze klanten als collega’s.” geeft Hans Crum aan.

Zeeuw & Zeeuw

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Opgericht in 1954, telt Zeeuw & Zeeuw inmiddels 37 vestigingen, verspreid over Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Tot 2010 was het bedrijf voornamelijk gefocust op Renault en Dacia, maar in de loop der jaren zijn Kia, Ford, Nissan, Mitsubishi, Hyundai en Suzuki toegevoegd aan het diverse portfolio. Elk merk heeft zijn eigen specialisten, van monteur tot directeur, waardoor diepgaande (vak)kennis en focus gegarandeerd zijn. Zeeuw & Zeeuw biedt een totale verzorging van mobiliteit, variërend van lease tot verzekeringen en van financieringen tot schadehulp.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?