Bij inleveren van de auto

Renault Megane Estate Zeeuw & Zeeuw

Mijn leasecontract loopt binnenkort af, waar kan ik mijn leaseauto inleveren?

Uw auto van Forward Lease kunt u inleveren bij één van de Zeeuw & Zeeuw vestigingen. In overleg is het ook mogelijk om op een andere locatie de auto in te leveren. U dient minimaal een week voor inlevering van de auto contact met ons op te nemen om de gewenste innamedatum door te geven. Vervolgens zal onze innamepartner Autoinspectie een afspraak met u maken om samen met u de auto in te leveren op de gewenste locatie.

Krijg ik een bevestiging van inlevering?

De auto wordt in aanwezigheid van onze innamepartner Autoinspectie ingeleverd. Bij inname ondertekent u het door Autoinspectie opgestelde innamerapport. Dit rapport is vervolgens op de website van Autoinspectie in te zien met de codes die van ons zult ontvangen.

Wat dien ik bij de auto in te leveren?

Bij inname dient u tevens het kentekenbewijs, reservesleutel, instructie- en onderhoudsboekje in te leveren en indien van toepassing tevens het alarmcertificaat en eventuele brandstofpas. Alle in het leasecontract opgenomen accessoires dienen tevens ingeleverd te worden.

Hoe gaat Forward Lease om met innameschades?

Voor een duidelijk innameproces hebben wij een Innameprotocol opgesteld.

Ik ga na inname van de leaseauto weer een eigen auto rijden. Kan ik een Verklaring schadevrije jaren opvragen?

U kunt een overzicht van de door u gereden auto’s opvragen via info@forwardlease.nl.

Ik heb interesse om de leaseauto over te nemen. Kan dat?

Jazeker, een verzoek hiertoe kunt u indienen bij info@forwardlease.nl. U heeft als klant recht op overname tegen het hoogste bod uit de markt.

Terug naar Veelgestelde vragen