Full Operational Lease

Bij Full Operational Lease profiteert u optimaal van gebruiksgemak en financiële zekerheid. Het gebruik van de auto is voor u immers belangrijker dan het uiteindelijke bezit. Bij deze populaire zakelijke leasevorm betaalt u maandelijks een vast bedrag voor:

  • afschrijving
  • rente
  • onderhoud
  • reparatie
  • banden
  • verzekeringskosten
  • pechhulp binnen- en buitenland
  • houderschapsbelasting en administratiekosten

Eventueel kunt u deze mogelijkheden nog uitbreiden met een brandstofpas, vervangende auto en winterbanden. U komt hiermee niet voor verrassingen te staan, doordat er geen onvoorziene kosten zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de verzekering niet in de lease op te nemen.

Voor één vast maand bedrag bent u zeker van zorgeloze mobiliteit

Doordat u maandelijk één vast maandbedrag betaald, liggen de exploitatierisico’s bij de leasemaatschappij en kunt uw totale autokosten budgetteren. Full Operational Lease is in feite huren voor een langere periode en daarmee hoeft u niet zelf te investeren in uw wagenpark. Door deze off balance financiering wordt uw balans verkort en doet u geen beslag op de liquiditeit van uw onderneming.

Forward Lease koopt voor u de gewenste auto ongeacht merk of model en u bepaalt met ons de gewenste looptijd en jaarkilometrage.
Na afloop van het leasecontract levert u de auto weer in óf maakt u gebruik van de optie tot koop, die u als lessee heeft.

‘One – stop – shop’- principe

Qua dienstverlening heeft Forward Lease het “one-stop-principe” hoog in het vaandel staan. Zo staan wij voor onderhoud, reparaties en (winter)banden vervangingen via de dealer. Dit bespaart u tijd en is dus wel zo efficiënt.

Matrix

Optioneel kunt u kiezen voor onze calculatiematrix. Hierbij krijgt u vooraf inzage in alle mogelijke combinaties van looptijden en kilometrages. Dit betekent dat u niet meer wordt geconfronteerd met verrassingen bij tussentijdse wijzigingen in uw contract. U kunt hierbij denken aan een hoger kilometrage of kortere looptijd van uw contract. Hierdoor weet u vooraf wat uw kosten zullen zijn wanneer deze aspecten wijzigen.

 

Terug naar Forward lease