De Nissan Qashqai

SCHERP PRIVATE LEASETARIEF VOOR DE NISSAN QASHQAI

Het is ook mogelijk om de Nissan Qashqai te leasen voor een uiterst scherpe leaseprijs. Dankzij de sterke restwaarde en lage onderhoudskosten is de Nissan Qashqai al verkrijgbaar voor € 425,- per maand met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De Qashqai N-Connecta heeft onder andere de volgende uitrusting:

 • 18″ metalen velgen
 • Extra getint glas (achterste zijruiten en achterruit)
 • Intelligent key met startknop
 • Intelligent Nissan Around View Monitor
 • Nissan Safety Shield Pack
 • NissanConnect navigatiesysteem

 

De Qashqai Tekna heeft onder andere de volgende uitrusting:

 • 19″ metalen velgen
 • Bi-LED koplampen met dynamische bochtenverlichting
 • Zilverkleurige dakrails
 • Half lederen stoelbekleding (zwart)
 • Intelligente parkeerassistent (IPA)
 • Nissan Safety Shield Pack Plus

Wat houdt Private Lease in?

Bij private lease huurt u in feite voor een langere periode een nieuwe auto zonder dat u na afloop dus eigenaar wordt. Althans niet vanzelf. Na afloop van de looptijd levert u de auto weer in bij de leverende dealer en bent u vrij in de keuze van een nieuwe auto. Mocht u de auto na afloop wél willen overnemen, dan heeft u als berijder recht op eerste koop tegen de dan geldende marktwaarde. Dit is een optie en dus geen verplichting.

Borg en vooruitbetaling

Forward Lease kent standaard geen borg bij aanvang van het contract, mits de financiële toetsing dit toestaat. Een vrijwillige vooruitbetaling (bijvoorbeeld door middel van een in te ruilen auto is altijd mogelijk). Het vooruit te betalen bedrag mag maximaal 50% van de totale leaseverplichtingen bedragen. Over de vooruitbetaling wordt geen rente vergoed en dus gelijkmatig in mindering gebracht op het maandbedrag.

Rekenvoorbeeld:
U betaalt € 2.400,– vooruit bij een looptijd van het leasecontract van 48 maanden. Het leasetarief wordt dan met 2400 / 48 = € 50,– per maand verlaagd. Wordt het leasecontract na 36 maanden ontbonden (ongeacht de reden), dan krijgt u nog (48 – 36) x 50 = € 600,– terug (minus eventueel nog te verrekenen bedragen).

BKR registratie

Voordat wij het contract met u afsluiten, voeren wij een financiële check uit om te bepalen of u gedurende de gehele looptijd het maandbedrag kunt voldoen. Voor een zuiver beeld van uw leencapaciteit wordt 65% van de som van de totale leasetermijnen bij BKR (Bureau Krediet Registratie) geregistreerd. Een registratie bij BKR betekent niet automatisch dat u betalingsproblemen heeft. Door de registratie wordt juist voorkomen dat consumenten verplichtingen aangaan, die zij financieel niet kunnen dragen. De keuze voor private lease kan dus gevolgen hebben voor het afsluiten van een hypotheek of een andere lening. Dat kan ook positief zijn: als een BKR-geregistreerde geen betalingsachterstanden heeft, is dat vaak gunstig voor de beoordeling van een nieuwe lening.

Onze tarieven

Private Lease is een operational leasecontract voor particulieren. Onze leasetarieven zijn derhalve vermeld inclusief 21% BTW.

Daarbij zijn de volgende componenten in de leaseofferte opgenomen:

 • Afschrijving en rente
 • Reparatie, onderhoud en vervanging van banden
 • Verzekering WA/Casco
 • Vervangend vervoer na 48 uur
 • 24-uurs hulpdienst in Europa
 • Schadeherstel
 • Houderschapsbelasting
 • Management en administratiekosten
 • Afleveringskosten inclusief mattenset en € 50,– brandstof

Verzekering

De door ons ingezette auto’s zijn WA verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000,– en hebben een casco dekking met een Eigen bijdrage van maximaal € 500,– per gebeurtenis. Gedurende uw leasecontract ontvangt  u op de eerste twee niet verhaalbare schades een korting van 50% op uw Eigen bijdrage, zodat deze maximaal € 250,– bedraagt. Standaard worden de auto’s voorzien van een Groene Kaart. De leaseauto kunt u ook in het buitenland gebruiken in die landen die op de Groene Kaart staan vermeld.

In tegenstelling tot bij de meeste andere aanbieders profiteert u bij Forward Lease direct van de collectieve korting en hoeft u geen schadevrije jaren in te leggen voor een aantrekkelijk aanbod.

Wij adviseren u aanvullend een Schade Verzekering Inzittenden op te nemen met een totale dekking van € 1.000.000,–. Hiermee zijn al uw inzittenden (mits vervoerd op een door de fabrikant en door de RDW goedgekeurde zitplaats) goed verzekerd. De meerprijs voor deze aanvullende verzekering bedraagt € 6,– per maand.

24-uurs hulpdienst

Bij eventuele calamiteiten kunt u onze hulpdienst bellen die u 24 uur per dag, 7 dagen in de week terzijde staat en voor hulp zorgt; niet alleen in het binnenland, maar ook in het buitenland.

Onderhoud en schade

Forward Lease hecht waarde aan uw goede relatie met uw dealer en stelt u in de gelegenheid om het onderhoud, de reparaties, vervanging van banden en het schadeherstel uit te laten voeren door Zeeuw & Zeeuw. Hiermee bespaart u tijd en profiteert u maximaal van het one-stop-shopping principe.

Vervangend vervoer

Indien uw leaseauto als gevolg van onderhoud, reparatie of schadeherstel langer dan 48 uur niet beschikbaar is, heeft u recht op een vervangende auto. De inzet is afhankelijk van beschikbaarheid en kan afwijken van uw eigen leaseauto.

Houderschapsbelasting

De verschuldigde houderschapsbelasting voor de leaseauto’s wordt voldaan door Forward Lease als eigenaar van de auto en de kosten zijn opgenomen in het leasetarief.

Opties en Accessoires

Alle in het leasecontract opgenomen opties en accessoires zijn standaard meeverzekerd met de auto gedurende looptijd van het contract.

Forward lease Qashqai - Fotogalerij

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Forward lease Qashqai

Wij zijn

Geopend

en hanteren alle RIVM maatregelen.

Afspraak maken

Liever thuisblijven?

Video Belafspraak maken

Wij zijn geopend