Over Forward Lease

Forward Lease is een jonge universele leasemaatschappij voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Forward Lease is jong, maar niet onervaren. Door jarenlange ervaring weten wij wat u als klant verwacht en spelen daar graag op in met persoonlijke aandacht, flexibele contractduur en one-stop-shopping. Met één vast aanspreekpunt bieden wij u duidelijkheid en korte communicatielijnen. Forward Lease biedt u een compleet pakket aan diensten. Van de keuze en aanschaf van de auto tot aan verzekeringen en schadeherstel.

Bij Forward Lease kunt u rekenen op:

  1. Alle merken personen- en lichte bedrijfsauto’s inclusief op- en of ombouw. Desgewenst in elektrische varianten.
  2. One-Stop-Shopping
  3. Flexibiliteit, waarbij u zelf tussentijds de looptijd of het kilometrage kunt aanpassen aan uw gewijzigde situatie met behulp van van te voren overeengekomen tarieven uit onze matrix.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige aanbieder van mobiliteit, die constant de mogelijkheden in de markt vertaalt naar maatwerkoplossingen voor haar klanten.

MVO

Het maatschappelijk aspect verliezen wij ook niet uit het oog en ondersteunen o.a. Stichting Het Vergeten Kind met een drietal KIA’s als leaseauto, Amref Flying Doctors met een Renault Twingo en zijn wij vanaf het seizoen 2016/2017 naamsponsor van Forward Lease Rotterdam Basketbal.

 

Contact
Terug naar Forward lease