*De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Ford Transit Custom

Nieuwe looks, nieuwe opties. Nieuwe mogelijkheden.

Veelzijdiger, efficiënter en praktischer dan ooit tevoren; de nieuwe Transit Custom is een auto waar je trots op kunt zijn en waar je met plezier in kunt werken en rijden.

Nieuwe technologieën van onschatbare waarde: voor jouw gemak en comfort

Met de Transit Custom krijg je verschillende slimme Driver Assistance voorzieningen. Zo gebruikt de Intelligent Speed Limiter bijvoorbeeld de Traffic Sign Recognition-camera om de aangegeven snelheidlimiet (indien geactiveerd) te detecteren. Het systeem past dan jouw maximumsnelheid aan deze limiet aan. Cross Traffic Alert waarschuwt je voor naderend verkeer als je achteruit een parkeerplaats verlaat en jouw zicht beperkt is. Het Blind Spot Information System waarschuwt je als het systeem auto’s in jouw dode hoek detecteert. Adaptive Cruise Control maakt het rijden minder stressvol. Stel jouw gewenste snelheid in en de Adaptive Cruise Control houdt een vooraf ingestelde afstand aan van het voertuig dat voor je rijdt. Als de sensoren detecteren dat het verkeer voor je afremt, dan remt jouw auto ook automatisch af. Als het verkeer weer doorstroomt, dan schakelt jouw auto terug naar de vooraf ingestelde snelheid.

Altijd de beste prijs voor jouw nieuwe Ford Transit Custom

Bij Zeeuw & Zeeuw hebben wel altijd zeer scherpe aanbiedingen voor de Transit Custom. Daarnaast staan er altijd een groot aantal Transit Custom’s voor je op voorraad, zodat snel wegrijden in jouw nieuwe auto geen enkel probleem is.

Alle ruimte die je nodig hebt

De laadruimte van de Transit Custom is uitstekend: laadlengte, breedte (van wielkast tot wielkast) en bruikbare interieurhoogte. Er kunnen gemakkelijk drie europallets of voorwerpen met een maximale lengte van 3,40 meter (L2) vervoerd worden. Bovendien kunnen er panelen van 2,40 m x 1,20 m op hun zijkant of plat op de vloer (dankzij de unieke doorlaadfunctie) mee in de laadruimte. In totaal biedt de bestelauto een laadvolume van 6 kubieke meter (met een laadschot), dit is nog maar de versie met de korte wielbasis (L1)! De versie met de lange wielbasis (L2) biedt 6,8 kubieke meter laadvolume. De Transit Custom heeft de breedste schuifdeur van alle voertuigen in zijn klasse en is voorzien van een nieuw mechanisme waardoor deze veilig open blijft staan tijdens het laden.

https://youtu.be/q7uSiDhG1pw

Ford Transit Custom - Fotogalerij

Uw voordelen bij Zeeuw & Zeeuw

  • PERSOONLIJK CONTACT
  • ONE STOP SHOPPING
  • VOOR BEDRIJF ÉN PARTICULIER
  • ALLE MERKEN

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

Een splinternieuwe Ford Transit Custom rijden tegen een vast, laag maandbedrag. Klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Met een leasecontract van Zeeuw & Zeeuw gaat u elke dag onbezorgd op weg. Onderhoud & reparaties inclusief, pechhulp, verzekering en wegenbelasting zijn immers bij uw maandbedrag inbegrepen. U hoeft geen aanbetaling te doen en ook met een slottarief of afschrijving op de auto hoeft u geen rekening te houden. Eén vast tarief. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken en uw auto te wassen. Kortom: geen verrassingen achteraf. Bereken via onze online lease module eenvoudig uw maandbedrag uit voor de Ford van uw keuze. Onze Lease specialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op over het vervolg.

Forward lease Onze vestiging

Bezoekadres
's-Gravelandseweg 396
3125 BK Schiedam
T. 088 - 055 39 50
E. info@forwardlease.nl
Postadres
Postbus 16087
2500 BB Den Haag

Forward Lease is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Zowel de particuliere als de zakelijke klant begeleiden wij in de juiste leasevorm keuze, ongeacht merk of model.