Hyundai Bartelen wordt Zeeuw & Zeeuw

Vanaf eind maart wordt Hyundai Bartelen Roosendaal onderdeel van Zeeuw & Zeeuw. De vestiging in Roosendaal blijft op dezelfde locatie aan de Belder 37 gevestigd en ook de welbekende gezichten blijven werkzaam voor deze vestiging, waaronder dochter en zoon Macy en Mike Bartelen. Kees en zijn vrouw Liesbeth Bartelen, de huidige eigenaren van Hyundai Bartelen, gaan na velen jaren genieten van een welverdiend pensioen.

Voor Zeeuw & Zeeuw wordt dit de tweede vestiging waar het merk Hyundai gevoerd gaat worden. “Mede dankzij de groei van het merk de afgelopen jaren en de komende nieuwe technische innovaties en modellen ziet Zeeuw & Zeeuw veel potentie in dit mooie merk” aldus Jan Hofstede CEO Zeeuw & Zeeuw. De vestiging in Roosendaal beschikt over een riante showroom en een moderne werkplaats.

Kees Bartelen is Autobedrijf Bartelen in 1985 gestart in Oud Gastel en sinds 2021 is het bedrijf gevestigd in een nieuw, modern pand in Roosendaal. Welke destijds is uitgebreid en verbouwd naar de laatste Hyundai standaarden. “Wegens de huidige veranderingen in de automotive branche en de ontwikkelingen die Hyundai als merk momenteel doormaakt zijn we verheugd met deze overname. Zeeuw & Zeeuw is ook een familiebedrijf en heeft klanttevredenheid ook hoog in het vaandel staan en wij hebben er vertrouwen in dat Zeeuw & Zeeuw onze klanttevredenheid blijft waarborgen” aldus Kees Bartelen. Familie Bartelen bedankt al hun klanten en zullen zorg dragen voor een warme overdracht.

Zeeuw & Zeeuw

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd.

Zeeuw & Zeeuw is een hip dealerbedrijf dat in 1954 is opgericht en heeft 36 vestigingen, verspreid over Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Tot 2010 was het familiebedrijf volledig gericht op Renault / Dacia, daarna zijn Kia, Ford, Nissan, Mitsubishi, Hyundai en Suzuki aan het portfolio toegevoegd. Iedere merkkolom heeft zijn eigen mensen: van monteur tot directeur. Dit zorgt voor focus en verdieping van (vak)kennis. Over alle merken heen wordt een totale verzorging van mobiliteit aangeboden: lease, verzekeringen, financieringen en schadehulp. De zakelijke dienstverlening gaat net iets verder dan wat je normaal in de markt ziet. In de merkenmix zitten veel hybride en volledig elektrische auto’s. Zo helpt Zeeuw & Zeeuw klanten hun wagenpark duurzaam in te richten.

Zeeuw & Zeeuw hecht veel waarde aan zelfwerkzaamheid: “Wij doen het liefst alles zelf, van overnames tot content creëren voor social media”. Met de ondersteuning van sportactiviteiten en goede doelen neemt Zeeuw & Zeeuw haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Autobedrijf Bartelen Roosendaal

Kees en Liesbeth Bartelen zijn hun autobedrijf in 1985 gestart aan de Kerkstraat in Oud-Gastel. Sinds 1999 mocht Autobedrijf Bartelen zich Opel dealer noemen met een vestiging in Fijnaart. In 2003 werd Autobedrijf Bartelen subdealer van het merk Hyundai en sinds 2006 mag de voormalig dorpsdealer zich officieel hoofddealer noemen van het merk Hyundai.

In 2018 breidden Autobedrijf Bartelen haar rayon uit met het gebied Roosendaal en verhuisde vanuit Fijnaart naar de Ettenseweg in Roosendaal. Om aan alle nieuwe en toekomstige technieken te voldoen verhuisde het familiebedrijf naar de Belder, de huidige locatie, in Roosendaal om daar in een modern pand haar intrek te doen. Vanuit deze vestiging, met ruim onderkomen, voorziet Autobedrijf Bartelen haar klanten van optimale service en kwaliteit.

Autobedrijf Bartelen heeft klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan en heeft een uitgebreide vaste klantenkring in de regio Roosendaal. In de loop der jaren heeft Bartelen daardoor velen Hyundai Excellent dealer awards in ontvangst mogen nemen.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?