Laadpakketten

Elektrisch rijden is geweldig!

Een elektrische auto is snel, comfortabel en duurzaam. Om ook het opladen van je elektrische auto zo goed mogelijk te regelen, werkt Hyundai samen met Vattenfall InCharge. Daarom krijg je als je een KONA Electric of IONIQ Electric koopt of least, de optie om bij de Hyundai-dealer een laadpaal van Vattenfall InCharge te kopen. Hierin regelen wij alles, van aanvraag tot installatie bij jou op locatie. Zo is behalve het kopen ook het opladen van je elektrische auto een zorgeloze ervaring.

Partnership Vattenfall InCharge

Hyundai en Vattenfall InCharge hebben een leidende rol in de energie- en mobiliteitstransitie. Dat betekent dat we niet alleen goede en betaalbare laadpalen leveren, maar ook investeren in innovatieve diensten. Denk daarbij aan slim laden en Dynamic Load Balancing. Natuurlijk doen we dat alles op een zo duurzaam mogelijke manier.

Aanbieding: laadpakketten van Vattenfall InCharge nu extra voordelig!

Als particulier, zzp’er of klein zakelijke onderneming profiteert u nu van de extra aantrekkelijk geprijsde laadpakketten van Vattenfall InCharge. Er is keuze uit twee pakketten: Premium en basis. Vanaf € 959 (normaal € 1.899) heb je al een basis pakket met een laadpunt inclusief installatie aan de muur. Heeft u extra wensen zoals graafwerk, standvoet dan kiest u het Premium pakket. Voor dit pakket betaalt u nu niet € 2.699 maar € 1.759. *

* Het actietarief is geldig van 1 januari t/m 31 december 2021 bij aanschaf van een nieuwe volledig elektrische of een plug-in hybride Hyundai. Aanbieding is alleen van toepassing voor particulieren, zzp’ers en klein zakelijke ondernemingen als zij deze direct aankopen bij de auto. Het actietarief is niet geldig i.c.m. occasions, zakelijke/privé lease, andere aanbiedingen en los verkochte laadpakketten. De aanbieding is gemaximaliseerd tot één laadpakket per verkochte auto en is niet uitwisselbaar.