Silhouette of the new Era IONIQ 6

De langverwachte wereldpremière van Hyundai’s prachtige, gloednieuwe 100% elektrische sedan staat voor de deur. Met zijn unieke, slanke postuur is de IONIQ 6 het silhouet van een nieuw tijdperk van duurzame innovatie. Het aerodynamisch gevormde silhouet met eenvoudige maar sensuele rondingen biedt een nieuwe typologie voor het EV-mobiliteitstijdperk.

Aerodynamisch gevormde silhouet.

Mede dankzij zijn lage front en actieve luchtlaten aan de voorzijde heet de IONIQ 6 een indrukwekkende lage luchtweerstand coëfficiënt van slechts 0,21. De onderscheidende boat tail-vormige achterzijde helpt de spoiler de neerwaartse kracht te versterken en vermindert bovendien de luchtweerstand. Ook onder de auto zijn aerodynamische invloeden zichtbaar: zo is het onderstel volledig afgedekt en is de ruimte in de wielkasten gereduceerd. Het aerodynamische karakter wordt versterkt door de elliptische, op een vleugel geïnspireerde achterspoiler. De IONIQ 6 telt ruim 700 Parametric Pixels, onder meer in de koplampen, achterlichten achterbumpers en sensoren aan de voorzijde.

Comfortabele cocon.

Het interieur van de IONIQ 6 is als een comfortabele cocon die iedereen een persoonlijke plek biedt. Boordevol praktische features en milieuvriendelijke materialen voor een duurzame mobiliteitservaring en levensstijl. Het modulaire touchscreen dashboard herbergt een 12-inch fulltouch infotainmentdisplay en een 12-inch digitaal cluster. De middenconsole biedt tevens plaats aan een handige en royale opbergruimte. Daarnaast zorgt de Dual Color Ambient Lighting voor een elegante verlichting van het interieur van de IONIQ 6. Er is keuze uit 64 kleuren en zes tweekleurenthema’s, ontwikkeld door kleurexperts om bestuurder en passagiers te helpen ontspannen.

Wilt u op de hoogte blijven van de introductie van dit nieuwe model? Schrijf u dan in voor de IONIQ-nieuwsbrief.

Hou mij op de hoogte

 

Hyundai IONIQ 6 - Fotogalerij

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Hyundai IONIQ 6

Ervaar de inspiratie achter de IONIQ 6

Het gestroomlijnde design, zijn slimme afmetingen, de technologie en de ruimte: we hebben het allemaal opnieuw uitgevonden. De vloeiende rondingen en harmonieuze lijnen zijn een eerbetoon aan de iconische gestroomlijnde voertuigen uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en opnieuw ontworpen voor de duurzame mobiliteit van vandaag.