IONIQ Electric

Snel opladen, ver rijden.

Nooit meer tanken. Geen enkele emissie uit de uitlaat. De Hyundai IONIQ Electric betekent elektrisch rijden op zijn best, met een actieradius tot maar liefst 311 kilometer op een volle accu. Dat is wat je noemt indrukwekkend elektrisch.

Frisse designelementen van de Hyundai IONIQ Electric.

Het aerodynamische, strakke silhouet van de Hyundai IONIQ Electric is verder verfraaid met een aantal nieuwe designelementen: krachtige full LED-koplampen sluiten elegant aan op de slanke, gesloten grille, die aangeeft dat deze Hyundai een elektrische aandrijflijn heeft.

Geavanceerde rijhulpsystemen.

Geniet van gemoedsrust en meer veiligheid met een breed scala aan geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen, die we hebben samengebracht onder de noemer Hyundai SmartSense.

Vernieuwde batterij voor nog meer bereik.

De Hyundai IONIQ Electric heeft een actieradius tot wel 311 kilometer op een volle accu. Geniet van 36 procent meer capaciteit van de nieuwe batterij, die nu 38,3 kWh capaciteit biedt. De superefficiënte lithium-ion-polymeerbatterij voedt de elektromotor die 100 kW (136 pk) vermogen levert.

Elektrische effectiviteit van deHyundai IONIQ Electric.

Om de brandstofefficiëntie van wereldklasse naar een nog hoger niveau te tillen, is de Hyundai IONIQ Electric uitgerust met een perfect uitgekiende combinatie van een benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion polymeerbatterij. Regeneratief remmen laadt de batterij op, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Ontworpen voor schoonheid, ontwikkeld voor optimale efficiency.

Met zijn ranke postuur en vloeiende, coupé-achtige lijnen is de IONIQ Electric zorgvuldig geoptimaliseerd voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Met een indrukwekkend lage luchtweerstandcoëfficiënt van slechts 0,25 behoort deze Hyundai tot de meest aerodynamische modellen in zijn klasse. Het ontwerp is geüpgraded met nieuwe designelementen die de verfijnde look versterken.

Hyundai IONIQ Hybrid

Hoe werkt een hybride-auto?

De IONIQ Electric is uitgerust met een zuinige 1,6-liter benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij die opgeladen wordt tijdens het remmen. Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency. Afhankelijk van de omstandigheden rijdt de IONIQ Electric helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is. Hij kan ook worden aangedreven door alleen de benzinemotor. Of door beide motoren tegelijk. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen.

Ruim en verfijnd interieur.

Het interieur van de Hyundai IONIQ Electric doet ruimtelijk aan, is overzichtelijk ingericht en zit boordevol nieuwe functies. Geniet van het gebruiksgemak, het comfort en de connectiviteit van een ruime sedan met vijf zitplaatsen. Er zijn diverse recyclebare materialen in het interieur toegepast, waaronder organisch suikerriet en vulkanisch gesteente.

Afmetingen Hyundai IONIQ Electric

Breedte: 1820mm
Hoogte: 1450mm
Lengte: 4470mm
Bagageruimte: 341 – 456 liter

 

Hyundai IONIQ Electric - Fotogalerij

Onze voorraad Hyundai IONIQ

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige IONIQ staan?

Hyundai IONIQ Electric - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Hyundai IONIQ Electric

Brandstofefficiëntie van wereldklasse.

De Hyundai IONIQ Hybrid maakt gebruik van een zuinige 1,6-liter benzinemotor, een elektromotor en een batterij die opgeladen wordt tijdens het remmen. Afhankelijk van de omstandigheden rijdt de IONIQ Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is.

Nieuwe designdetails.

Het aerodynamische silhouet met coupé-achtige lijnen van de Hyundai IONIQ Hybrid is geüpgraded met een reeks nieuwe designelementen, zoals full LED-koplampen die het verfijnde uiterlijk versterken.

Geavanceerde rijhulpsystemen.

Geniet van gemoedsrust en meer veiligheid met een breed scala aan geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen, die we hebben samengebracht onder de noemer Hyundai SmartSense.

Alle vermelde consumenten(advies)prijzen zijn in Euro, inclusief BTW/BPM, recyclingbijdrage, legeskosten en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Zeeuw & Zeeuw aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website. Niet i.c.m. andere acties. Afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de standaardspecificaties.

5 JAAR FABRIEKSGARANTIE

  • Geniet van totale gemoedsrust
  • Geniet van totale gemoedsrust

    Geniet van totale gemoedsrust

    Hyundai’s behoren tot de veiligste auto’s ter wereld. Dat komt omdat we de grootst mogelijke zorg en aandacht besteden aan de bouw van onze modellen. Elke Hyundai wordt gefabriceerd volgens de allerhoogste normen. Omdat de kwaliteit zo hoog is, kunnen we ook de beste garantie bieden. Alle nieuwe Hyundai-modellen worden daarom geleverd met de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

    Onze unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking dekt alle defecten die het gevolg zijn van een product- of fabricagefout. Hiervoor kun je terecht bij elke Hyundai-dealer in Europa. De garantie is van toepassing op alle nieuwe Hyundai-personenauto’s die sinds 2011 in Nederland worden verkocht.