Santa FE 2024

De nieuwe Hyundai SANTA FE

De nieuwe Hyundai SANTA FE

Maak kennis met de nieuwe Hyundai SANTA FE. Het vlaggenschip van Hyundai is volledig getransformeerd om gewone momenten om te kunnen zetten in buitengewone momenten. De nieuwe SANTA FE combineert een robuust silhouet en opvallende H-vormige lampen met een enorme interieurruimte. Kortom, hij vormt de perfecte balans tussen het stadsleven en het buitenleven. Op naar uw volgende grote avontuur! Voorjaar 2024 wordt hij verwacht in onze showrooms.

Blijf op de hoogte!

Nieuwsgierig naar de nieuwe Hyundai SANTA FE? Blijf op de hoogte van alle informatie omtrent de nieuwe Hyundai SANTA FE en reserveer bijvoorbeeld als eerste een proefrit.

Santa FE 2024

Gedurfde buitenkant

Een van de meest opvallende kenmerken is zijn gedurfde en eigentijdse buitenkant. Hyundai heeft de SUV voorzien van een gestroomlijnde carrosserie en scherpe lijnen die een gevoel van dynamiek en moderniteit uitstralen. De opvallende grille en geavanceerde LED-koplampen voegen een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, terwijl de robuuste proporties en verhoogde bodemvrijheid benadrukken dat deze auto gebouwd is voor avontuur.

Santa FE 2024
Achtergrond element

Baas over de omstandigheden

Sneeuw of zand? Eco of Sport? In de Hyundai SANTA FE bent u de baas over uw avontuur en het prestatieniveau. Met de rij- en terreinmoduskeuzeschakelaar kunt u eenvoudig van rijmodus wisselen, afhankelijk van de omstandigheden.

Veiligheid en vertrouwen


De nieuwe SANTA FE is uiteraard voorzien van Hyundai Smart Sense: de allernieuwste features op het gebied van veiligheid. Dankzij dit geavanceerde pakket actieve veiligheids- en rijassistentiesystemen met talrijke innovatieve functies geniet u van nog meer gemoedsrust.

Voor nog meer ruimte

Het interieur van is ontworpen voor dagelijks avontuur en biedt je voldoende ruimte voor alles wat je drukke leven te bieden heeft. Van je outdoor-uitrusting of grote koffers tot de spullen voor de kinderen of volle boodschappentassen: deze dynamische SUV – met ruimte voor maar liefst zeven volwassenen – biedt de perfecte balans tussen het stadsleven en het buitenleven.

Alvast een proefrit plannen? Meld u nu aan en wij houden u op de hoogte.

Sante-FE-interieur1
Sante-FE-interieur4
Sante-FE-interieur3

Voor in de stad en ver daarbuiten

Al met al belooft de nieuwe Hyundai SANTA FE een opmerkelijke toevoeging te zijn aan het SUV-landschap, met zijn combinatie van verfijnd design, krachtige prestaties en slimme technologieën die hem tot een aantrekkelijke keuze maken voor autoliefhebbers over de hele wereld. Of u nu in de stad rijdt of op het platteland; hij biedt u de mogelijkheid om de wereld op uw eigen manier te ontdekken.

Achtergrond element
Santa FE zijkant

Zeeuw & Zeeuw houdt u graag op de hoogte!


De nieuwe Hyundai SANTA FE, een veelbelovende toevoeging aan het segment van SUV’s, belichaamt een combinatie van kracht, stijl en geavanceerde technologie. Blijf op de hoogte en reserveer als eerste een proefrit.