Overname Hyundai Noteboom

Zeeuw & Zeeuw breidt uit met overname van Hyundai Noteboom

Vanaf 1 augustus 2024 wordt Hyundai Noteboom, onderdeel van de AutoBinck Group, overgenomen door Zeeuw & Zeeuw. De twee vestigingen in Barendrecht en Spijkenisse, die verdergaan onder de naam Zeeuw & Zeeuw Hyundai, blijven op dezelfde locaties gevestigd en ook de vertrouwde gezichten blijven werkzaam voor deze vestigingen.

Met deze overname breidt Zeeuw & Zeeuw haar netwerk uit naar vier Hyundai-vestigingen, waarmee het bedrijf haar aanwezigheid in de regio Rotterdam versterkt. “Mede dankzij de groei van het merk en de komende nieuwe technische innovaties en modellen, ziet Zeeuw & Zeeuw veel potentie in Hyundai,” aldus Jan Hofstede, CEO van Zeeuw & Zeeuw.

Hyundai Noteboom heeft een rijke geschiedenis van ruim 75 jaar en heeft zich gevestigd als een gerespecteerde autodealer in de regio Rotterdam. “Zeeuw & Zeeuw is ook een familiebedrijf en deelt onze waarden van klanttevredenheid en kwaliteit. We hebben er alle vertrouwen in dat Zeeuw & Zeeuw deze waarden blijft waarborgen,” zegt Frans Ober, directeur van Hyundai Noteboom. “Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat de service die zij gewend zijn behouden blijft.”

Micha Roco, directeur van Zeeuw & Zeeuw Hyundai, voegt toe: “We zijn verheugd om het team van Hyundai Noteboom te verwelkomen binnen de Zeeuw & Zeeuw familie. De waarden die Frans Ober en zijn team hanteren, sluiten naadloos aan bij onze eigen kernwaarden. Deze overname stelt ons in staat om de sterke reputatie van Hyundai Noteboom voort te zetten en de groei van het merk Hyundai binnen Zeeuw & Zeeuw verder te versnellen.”

Over Zeeuw & Zeeuw

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd.
Zeeuw & Zeeuw is een hip dealerbedrijf dat in 1954 is opgericht en heeft met de overname van Hyundai Noteboom, 40 vestigingen, verspreid over Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Tot 2010 was het familiebedrijf volledig gericht op Renault/Dacia, daarna zijn Kia, Ford, Nissan, Mitsubishi, Hyundai en Suzuki aan het portfolio toegevoegd. Iedere merkkolom heeft zijn eigen mensen: van monteur tot directeur. Dit zorgt voor focus en verdieping van (vak)kennis. Over alle merken heen wordt een totale verzorging van mobiliteit aangeboden: lease, verzekeringen, financieringen en schadehulp. De zakelijke dienstverlening gaat net iets verder dan wat je normaal in de markt ziet. In de merkenmix zitten veel hybride en volledig elektrische auto’s. Zo helpt Zeeuw & Zeeuw klanten hun wagenpark duurzaam in te richten. Zeeuw & Zeeuw hecht veel waarde aan zelfwerkzaamheid: “Wij doen het liefst alles zelf, van overnames tot content creëren voor social media.” Met de ondersteuning van vele sportactiviteiten en goede doelen neemt Zeeuw & Zeeuw haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Over AutoBinck Group

De basis van het huidige familiebedrijf AutoBinck Group is in 1907 gelegd. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een Europees portfoliobedrijf met ventures in energie en mobiliteit. De missie van AutoBinck Group is ‘making innovative mobility and energy solutions accessible for all’. AutoBinck Group heeft een omzet van ongeveer 1 miljard euro en is met meer dan 1.700 medewerkers actief in 31 landen.

Overname Hyundai Noteboom

van links naar rechts: Micha Roco (Directeur Zeeuw & Zeeuw Hyundai), Frans Ober (Directeur Hyundai Noteboom), Jan Hofstede (CEO Zeeuw & Zeeuw), Marie-Lise Zeeuw (mede eigenaar Zeeuw & Zeeuw)

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?