Zeeuw & Zeeuw Hyundai viert komst van KONA Electric met feestelijk introductieweekend.

Met de nieuwe KONA Electric zorgt Hyundai voor een frisse wind in de klasse van de compacte elektrische SUV’s. Deze volgende generatie van Nederlands meestverkochte e-SUV komt naar Nederland en dat laat Zeeuw & Zeeuw niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo maken klanten die op vrijdag 29 of zaterdag 30 september komen proefrijden in de KONA Electric kans op een citytrip met deze nieuwe, volledig elektrische auto. Voor de snelle beslissers tijdens dit feestelijke introductieweekend ligt bij aanschaf van een KONA Electric een accessoire-voucher t.w.v. € 500 cadeau klaar.

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september is het feest bij Zeeuw & Zeeuw Hyundai. De hoofdrol is weggelegd voor de nieuwe KONA Electric, die dan zijn opwachting maakt in de showroom. Om dat te vieren is er volop gelegenheid voor een uitgebreide en exclusieve kennismaking met deze gloednieuwe e-SUV. Zeeuw & Zeeuw Hyundai nodigt belangstellenden uit om te komen proefrijden in de KONA Electric en die maken dan ook nog eens kans op een fantastische prijs: een voucher t.w.v. € 1.000 voor een citytrip met de KONA Electric naar een bestemming naar keuze die binnen het rijbereik van deze e-SUV ligt.

Dat rijbereik bedraagt tot maar liefst 514 kilometer (volgens WLTP) en daarmee mag de KONA Electric zich de e-SUV met de grootste actieradius in zijn klasse noemen. Maar de nieuweling onderscheidt zich op meer punten. In vergelijking met zijn voorganger is de nieuwe KONA Electric behalve veel breder ook behoorlijk langer geworden en dat resulteert in aanzienlijk meer interieurruimte. Daarnaast valt de nieuwe KONA Electric op door zijn vele noviteiten en andere intelligente (rij)technologieën.

Vehicle-to-Load-functie (V2L)

De Premium versie van de nieuwe KONA Electric is standaard uitgerust met een Vehicle-to-Load-functie (V2L), waarmee klanten allerlei elektrische apparaten kunnen opladen – handig op de camping, voor klussen op locatie of als stroomvoorziening tijdens een stroomstoring. V2L is te gebruiken via een apart leverbare adapter in de laadaansluiting aan de buitenzijde van de auto. Er bevindt zich een tweede laadaansluiting onder de achterbank, voor het opladen van laptop, smartphone en andere apparaten.

Hypermodern dashboard

In de cockpit van de nieuwe KONA Electric kijkt de bestuurder uit op een hypermodern dashboard met twee geïntegreerde panoramische beeldschermen: een 12,3-inch infotainmenttouchscreen en een 12,3-inch digitaal cluster. Alle bedieningselementen, waaronder de elektrische shift-by-wire-transmissiehendel, zijn rondom het stuur geplaatst, wat resulteert in een open en strakke middenconsole met draaibare bekerhouders en nog meer ruimte voor persoonlijke spullen. De sfeerverlichting in diverse opbergruimten zorgt voor nog meer gebruiksgemak voor de inzittenden.

De KONA Electric is een van de eerste modellen van Hyundai waarvoor zogenoemde ‘Over-The-Air’ (OTA) software-updates mogelijk zijn voor diverse functies. Deze technologie stelt de bestuurder in staat om het beheer van elektrische apparaten, autonoom rijden, de batterij en meer te upgraden voor een nog veiliger en prettiger rijervaring. De bestuurder kan ook de kaarten- en mediasoftware updaten via de OTA-functie.

Actieradius tot wel 514 km

Tijdens het speciale introductieweekend op vrijdag 29 en zaterdag 30 september maken klanten kans op een voucher t.w.v. € 1.000 voor een citytrip met de KONA Electric – naar een bestemming die binnen de actieradius van de nieuwe e-SUV valt. Op een volle batterij komt de KONA Electric tot wel 514 kilometer ver (volgens WLTP). Daarmee mag hij zich de e-SUV met de grootste actieradius in zijn klasse noemen. De citytrip-winnaar heeft dus keuze uit talloze mooie bestemmingen, tot ver over de landsgrenzen.

De nieuwe KONA Electric is inclusief SEPP-overheidssubsidie al leverbaar vanaf € 37.045. Dit betreft de Comfort-uitvoering met 48,4 kWh-batterijpakket. De Comfort-uitvoering met 65,4 kWh-batterijpakket is er vanaf € 43.995. Met Hyundai Operational Lease is de KONA Electric er vanaf € 489 per maand excl. BTW (60 mnd./10.000 km/jr.). Het private-leasetarief is vanaf € 599 per maand incl. BTW (60 mnd./10.000 km/jr.). Beide tarieven gelden voor de KONA Electric Comfort in combinatie met het 48,4 kWh-batterijpakket.

KONA ook als (Mild-)Hybrid

Behalve als EV (volledig elektrisch) is de KONA er ook als Hybrid en als Mild-Hybrid. De KONA Hybrid tilt het begrip energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau, terwijl de innovatieve 48-volt mild hybrid-technologie in de KONA Mild-Hybrid helpt bij het verlagen van de CO2-uitstoot en voor minder brandstofverbruik zorgt.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?