Zeeuw & Zeeuw nieuwe hoofdsponsor van het SuperBuggy-team Mike Bartelen

Zeeuw & Zeeuw, een toonaangevende naam in de automotive industrie, heeft met trots aangekondigd dat zij de hoofdsponsor zijn geworden van het SuperBuggy-team van Mike Bartelen in het FIA EUROPEAN CHAMPIONSHIP SuperBuggy. Deze samenwerking markeert een spannende nieuwe fase voor beide partijen en belooft een krachtige synergie tussen de wereld van motorsport en de kwalitatieve dienstverlening van Zeeuw & Zeeuw.

Met het SuperBuggy-team van Mike Bartelen als nieuwe aanwinst in hun sponsoringportfolio, versterkt Zeeuw & Zeeuw haar betrokkenheid in de sport en onderstreept het haar voortdurende inzet om de passie en het talent van opkomende sporters te ondersteunen. Door het team te voorzien van steun en hun jarenlange expertise in de automotive, zal Zeeuw & Zeeuw bijdragen aan het optimaliseren van de prestaties en het succes van het SuperBuggy-team.

Het eerste wapenfeit van deze veelbelovende samenwerking vond plaats tijdens de SuperBuggy Vilkyciai 2023-wedstrijd. Mike Bartelen behaalde een spectaculaire overwinning en liet daarmee een onuitwisbare indruk achter in het kampioenschap. De coureur toonde zijn uitzonderlijke vaardigheden en vastberadenheid.

“Het is een ongelooflijke eer om Zeeuw & Zeeuw als onze hoofdsponsor te verwelkomen”, zei Mike Bartelen. “Met hun steun hebben we een krachtige partner aan onze zijde, die ons zal helpen ons volledige potentieel te bereiken. De overwinning in de SuperBuggy Vilkyciai 2023-race is slechts het begin van wat we samen kunnen bereiken, en ik kijk uit naar wat de toekomst voor ons in petto heeft.”

Zeeuw & Zeeuw is verheugd over de kans om samen te werken met Mike Bartelen en zijn getalenteerde SuperBuggy-team. “We zijn gepassioneerd over motorsport en geloven sterk in de kracht van teamwork en innovatie”, aldus Jan Hofstede (CEO Zeeuw & Zeeuw). “Het SuperBuggy-team van Mike Bartelen belichaamt deze waarden en we zijn verheugd om hen te ondersteunen op hun weg naar succes. We feliciteren Mike en het hele team met hun indrukwekkende overwinning in de SuperBuggy Vilkyciai 2023-wedstrijd en kijken ernaar uit om samen nieuwe hoogten te bereiken.”

Met een gedeelde visie op succes en een sterke focus op kwaliteit, snelheid en prestaties, is de samenwerking tussen Zeeuw & Zeeuw en het SuperBuggy-team van Mike Bartelen een veelbelovende combinatie. Motorsportliefhebbers kunnen uitkijken naar opwindende races en baanbrekende prestaties, mogelijk gemaakt door deze dynamische nieuwe alliantie.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?