Autohaag Zeeuw wordt Zeeuw & Zeeuw

Autohaag Zeeuw wordt:
Zeeuw & Zeeuw

Groot nieuws en jij behoort tot de eersten die het mag weten!


Graag vertellen we je op deze pagina waarom we samen met alle collega’s hebben gekozen voor één gemeenschappelijke naam: Zeeuw & Zeeuw. We willen je alvast gerust stellen: van buiten veranderen we een beetje, van binnen blijven we hetzelfde!

Onze nieuwe naam…. Zeeuw & Zeeuw

Vorig jaar heeft onze voormalige DGA Piet Zeeuw het bedrijf overgedragen aan twee dochters, Michèle en Marie-Lise Zeeuw. Dit is voor onze CEO Jan Hofstede het startschot geweest om de koers van de onderneming samen met alle medewerkers van ons prachtige bedrijf verder vorm te geven.

Een koers waarmee we de toekomst in gaan. “Het doel is om voor iedere collega een veilige plek te creëren en een bedrijf te zijn waarmee we betrokken zijn bij de maatschappij: onderscheidend, oprecht geïnteresseerd en deskundig voor onze gewaardeerde klanten met een grote mate van gezonde ambitie! Dit is wat verwacht mag worden van ons gave bedrijf.
En dat kan het beste onder één naam voor al onze dealeractiviteiten. “Wel zo duidelijk!”, aldus Jan Hofstede. Jij hebt de primeur!

Samen met alle collega’s zijn we tot één gemeenschappelijke naam gekomen: Zeeuw & Zeeuw. Van buiten veranderen we een beetje, van binnen blijven we hetzelfde!
Want natuurlijk blijven wij het familiebedrijf waar klanttevredenheid heel hoog in het vaandel staat en waar iedereen welkom is voor alle vraagstukken rondom mobiliteit.
Uiteraard kan dat onder het genot van een heerlijk kopje versgemalen Peeze koffie: meermaals uitgeroepen tot de beste koffie van Nederland.

Vanaf 1 november zullen al onze dealerbedrijven de naam Zeeuw & Zeeuw dragen.