Business Approved modellen

 

 

Business Approved: complete uitrusting, lage bijtelling

Met “Business Approved” biedt Zeeuw & Zeeuw Kia een selectie Kia-modellen speciaal voor de zakelijke rijder. Met de keuze voor Business Approved, ben je verzekerd van een Kia met rijke standaarduitrusting die precies is afgestemd op de wensen van de zakelijke rijder. Bekijk ze hier!

Ceed DynamicLine

De Ceed is een geweldige verschijning. De dynamische styling daagt je elke keer weer uit voor een spannende rit. Binnenin word je verrast door een overvloed aan ruimte voor passagiers en hun bagage. Design en functionaliteit komen zo prachtig samen.

Netto bijtelling vanaf € 119,- p/m
Financial lease vanaf € 189,- p/m

+

 

vraag een offerte aan

Meer info over de Kia Ceed

Ceed Sportswagon DynamicLine

De Kia Ceed Sportswagon combineert atletisch design met een riante bagagecapaciteit en een wegligging waar je elke rit weer van geniet. Met zijn enorme bagageruimte van 625 (PHEV 437) liter biedt deze stationwagon altijd genoeg ruimte voor alles wat je mee wilt nemen. Ook leverbaar als Plug-in Hybrid.

Netto bijtelling vanaf € 199,- p/m
Financial lease vanaf € 175,- p/m

+

 

vraag een offerte aan

Meer info over de Kia Ceed SW

ProCeed GT-Line

De Kia ProCeed is een elegante en gedurfde auto. Het eerste wat opvalt is de prachtige uitdagende uitstraling. Deze shooting brake combineert de dynamiek en luxe van een slanke coupé op geraffineerde wijze met de praktische ruimte van een stationwagon. Welke uitvoering je ook kiest, een ProCeed is altijd Business Approved

Nettto bijtelling vanaf € 200,- p/m
Financial lease vanaf € 229,- p/m

+

 

vraag een offerte aan

Meer info over de Kia ProCeed

XCeed DynamicLine

De Kia XCeed is een stijlvolle crossover met oogstrelende coupé-lijnvoering. De sportieve hoge rijpositie biedt een geweldig zicht op de weg. Het ruimtelijke interieur zorgt voor alle comfort met meer dan genoeg hoofd- en beenruimte. Ook leverbaar als Plug-in Hybrid.

Nettto bijtelling vanaf € 200,- p/m
Financial lease vanaf € 229,- p/m

+

 

vraag een offerte aan

Meer info over de Kia XCeed

Contact Bezoek een vestiging

 

Disclaimer

Bijtellingspercentages zijn afhankelijk van datum van registratie. Alle genoemde bijtellingspercentages, energielabels en vanaf netto bijtellingsbedragen (per maand) zijn per model gebaseerd op de uitvoering met het laagste bijtellingspercentage en altijd gebaseerd op 37,35% (2020) inkomstenbelasting.

Vraag bij uw Kia-vestiging naar de voorwaarden. Deze actie is geldig bij een Financial Lease aanvraag vanaf 01-01-2020 t/m 31-12-2020. Het aanbod betreft een kredietaanbod van Kia Finance, merk-en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Afgebeeld model kan afwijken van de genoemde uitvoering. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. De genoemde maandtermijnen zijn exclusief BTW.

De accessoire cheque t.w.v. €500 is alleen geldig bij een zakelijke aankoop van een Kia Ceed, Ceed Sportswagon, XCeed of ProCeed. Geldig t/m 31-12-2020

Modellen op getoonde afbeeldingen of kunnen van opties voorzien zijn, zoals een schuif-/kanteldak, die niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt. Op de website genoemde opties kunnen optioneel zijn.

Terug naar Kia