Bij Zeeuw & Zeeuw supporten wij sport van groot tot klein. Of het nu gaat om onze toppers van Feyenoord Basketball of schaatsteam IKO te voorzien in hun mobiliteit of sponsoring van lokale sportverenigingen. Omdat wij sport erg belangrijk vinden hebben we t/m 15 oktober een sportieve actie: #DOESSPORTIEF actieweken bij Zeeuw & Zeeuw Kia. Bij aanschaf van een nieuwe Kia ontvang je gratis een sportief product naar keuze.

STAP VOORDELIG IN EEN NIEUWE KIA
Naast de #DOESSPORTIEF actie profiteer je tijdelijk van extra veel voordeel op diverse geselecteerde SPORTAGE MILD HYBRID, SPORTAGE HYBRID en de nieuwe KIA NIRO modellen.

Nu bij aanschaf van een nieuwe Kia keuze uit:

GARMIN SPORTHORLOGE
SPORT GIFT CARD
CONTRIBUTIE TEGOED

t.w.v. € 349,-

√ Mild Hybride aandrijflijn
√ Elektrische ondersteuning
√ 17″ lichtmetalen velgen
√ Tot 1.650kg trekgewicht

ZEEUW & ZEEUW voordeel: € 2.500,-
vanaf € 34.495,-
Private Lease v.a. € 559,- p/m

√ Automatische transmissie
√ Apple CarPlay en Android Auto ondersteuning
√ Achteruitrijcamera
√ Dual zone climate control

DE JUISTE KEUZE: HET BESTE VAN TWEE WERELDEN
vanaf € 31.995,-
Netto bijtelling v.a. € 230,- p/m

√ Automatische transmissie
√ Triple Zone Climate Control
√ Adaptive Cruise Control
√ 12,3″Full Map navigatiesysteem

PUUR GENIETEN, ELKE RIT
vanaf € 41.995,-
Netto bijtelling v.a. € 246,- p/m

Liever een ander model?

Genoemde acties en bijbehorende consumentenadviesprijzen, alleen geldig voor particulieren, zijn geldig op voorraadmodellen van de Kia Niro en Sportage niet i.c.m. andere acties. Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief inruilvoordeel, btw/bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recycling bijdrage, leges, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak. Ruilt u geen auto in voor een nieuwe Kia, dan valt het voordeel te allen tijde € 500,- lager uit.

#DOESSPORTIEF actie is geldig t/m 15 oktober en alleen geldig op nieuwe particuliere klantorders. Niet i.c.m. Private Lease of occasion orders en iet inwisselbaar tegen contanten. Vraag een verkoopadviseur naar de voorwaarden.

De inhoud wordt periodiek bijgewerkt en/of gewijzigd en het verdient aanbeveling om de site regelmatig te controleren om ervoor te zorgen dat u beschikt over en op de hoogte bent van de nieuwste updates en/of wijzigingen. Informeer naar de complete actievoorwaarden bij uw Kia-dealer of kijk op zeeuwenzeeuw.nl/kia. Getoonde modellen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Terug naar Kia