Kia Private Buy

KWALITEIT, BETROUWBAARHEID EN LAGE MAANDLASTEN

Als Kia-rijder kunt u een financiering afsluiten bij Kia Finance. Kia Finance kenmerkt zich door een goede, betrouwbare service en scherpe rentetarieven. Zo profiteert u als Kia-rijder van lage kosten en maandlasten enerzijds en van een hoge kwaliteit en service anderzijds. Bovendien hoeft u onze Kia showroom niet te verlaten voor het financieren van uw nieuwe Kia. Wij regelen dit rechtstreeks voor u met Kia Finance.

Hoe werkt Private Buy?

Bij de aanschaf van een nieuwe Kia stelt Zeeuw & Zeeuw de garandeerde minimum waarde over drie jaar vast. U hoeft deze gegarandeerde waarde tijdens de looptijd niet af te lossen! Het enige wat u hoeft te betalen is het verschil in maandelijkse termijnen, inclusief een vast rentepercentage. U lost dus alleen datgene af wat u gebruikt! Uw maandbedrag wordt nog lager bij een eventuele aanbetaling of een inruilauto.

> Na aflossing kunt u 3 dingen doen:

1. Uw Kia inruilen voor een nieuwe

Een goede mogelijkheid bij Private Buy is dat u uw 2 of 3 jaar oude Kia weer kunt inruilen voor een nieuwe. In dit geval rijdt u in een nieuw Kia model met 7 jaar garantie tegen minimale onderhoudskosten. Mocht uw Kia later meer waard zijn dan de minimaal gegarandeerde restwaarde? Dan krijgt u van Zeeuw & Zeeuw het verschil terug! Dit verschil/bedrag kunt u weer gebruiken als aanbetaling op uw volgende auto.

2. Uw Kia teruggeven

Is de conditie en kilometrage van uw Kia volgens afspraak, dan hoeft u verder niets meer te betalen. Vanwege de restwaarde garantie blijft u nooit achter met een restschuld als de waarde van uw Kia onverwachts is gedaald. U kunt vervolgens uw Kia inleveren bij Zeeuw & Zeeuw en u geeft geen verplichtingen meer.

3. Uw Kia houden

U kunt uiteraard ook blijven rijden in uw vertrouwde Kia! U hoeft alleen nog de minimaal gegarandeerde restwaarde te betalen.

Private Buy voordelen

  • De auto staat op uw naam
  • U kiest voor een Private Buy van korte duur; 2 of 3 jaar
  • Na afloop kiest u zelf of u de Kia inruilt, teruggeeft of houdt
  • Beperkte onderhoudskosten
  • 7 jaar garantie
  • U bent beschermd tegen waarde verlies van uw auto
Private Buy berekenen

 

Gem. brandstofverbruik: 3,6 – 6,3 l/100km, 27,8 – 15,9 km/l. CO2-uitstoot: 94 – 147 g/km.
Het financieringsaanbod is een niet doorlopend kredietaanbod van Kia Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR en alleen geldig op voorraadmodellen. ‘Kia Private Buy’ is gebaseerd op een financiering van Santander met 7,99% rente o.b.v. 3 jaar en aanbetaling, waarbij Zeeuw & Zeeuw Haaglanden een Terug Koop Verklaring met gegarandeerde restwaarde afgeeft voor de auto. De maximale kilometrage per jaar is 20.000 km. TKV waarden in Santander OnLine (o.b.v. huurkoop) is 3 jaar 45%. Een lagere restwaarde is uiteraard mogelijk in overleg met de klant. De inruilondersteuning en de financieringsactie zijn te combineren. Vraag naar de complete voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. Uw Kia-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Kia Finance. Kia Finance en uw Kia-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Informeer voor de complete actievoorwaarden op onze website of neem contact met ons op. Getoonde modellen kunnen afwijken van de beschreven uitvoering en/of het rekenvoorbeeld. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.kia.com/nl/forms/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden. Deze actie is nu tijdelijk alleen geldig bij Kia Zeeuw & Zeeuw en gelden, tenzij anders vermeld, niet i.c.m. andere acties. De actie is geldig t/m 31 december 2016 zolang de voorraad strekt.

Tabel

Terug naar Financieren en Verzekeren