Van Hybride tot Elektrisch

De toekomst is vandaag #goelectric

Elektrisch rijden is voor iedereen interessant. Ben jij er ook klaar voor? Lees hier meer over rijbereik, laadoplossingen, snelladen, lage bijtelling voor zakelijke rijders en nog veel meer!

Rijbereik

Met een elektrische auto kun je veel verder rijden dan je denkt. De e-Soul heeft bijvoorbeeld een actieradius tot wel 452 km en de e-Niro tot wel 455 km volgens WLTP.

De elektrische modellen van Kia zijn ontworpen met efficiëntie in het achterhoofd
Veel systemen in het voertuig, bijvoorbeeld die voor remmen, verwarmen en koelen, zijn zo gemaakt dat ze de energie in het systeem houden of zelfs energie teruggeven.
Mede dankzij deze slimme technologie biedt de e-Niro een indrukwekkend rijbereik van 455 km (volgens WLTP) op een volle batterij.

Laden

Er zijn verschillende mogelijkheden om je elektrische Kia op te laden. Je kunt bijvoorbeeld ’s nachts thuis laden of onderweg snel bijladen met een snellader. Je elektrische auto opladen kan overal.

Laadpunten zijn er in veel verschillende vormen en maten. Laadtijd kan verschillen.
De e-Niro kan via een AC-laadpaal (wisselstroom) met maximaal 7,2kW (1-fase 32A) geladen worden middels een standaard meegeleverde Type-2-laadkabel. Daarnaast kan deze Kia met maximaal 80kW geladen worden bij een DC-lader (snellader, gelijkstroom) door middel van een CCS Combo-stekker.

Laadoplossingen

Kia biedt een breed (en groeiend) aanbod van aantrekkelijke elektrische modellen. En met onze laadservices zorgen we dat jij makkelijk kunt opladen en ongestoord kunt genieten, altijd en overal.

 

 

Zakelijk rijden met slechts 8% bijtelling in 2020

Elektrisch rijden is voor zakelijke rijders zeer interessant. Met slechts 8 procent bijtelling in 20209 voor zakelijke rijders en een indrukwekkend rijbereik van 455 km (volgens WLTP) op een volle batterij is de e-Niro / e-Soul de ideale keuze.

Meer informatie over zakelijk rijden

Kies jouw elektrische auto

 • e-Niro
 • e-Soul
 • Niro Plug-in Hybrid
 • e-Niro

  e-Niro

  Het is de nieuwste aanwinst van de succesvolle crossover lijn van Kia. De e-Niro is de 100% elektrische variant van de al bestaande Kia Niro Hybride en de Niro Plug-in Hybride. De nieuwe e-Niro kunt u nu komen bewonderen in de showroom van Zeeuw & Zeeuw.

  Meer informatie over de e-Niro

  Bekijk actie

 • e-Soul

  e-Soul

  Begin 2019 werd op de Los Angeles Auto Show de volledig elektrische Kia e-Soul onthuld. Het is daarmee de derde generatie van de Soul, welke alleen als 100% elektrische variant in Nederland verkrijgbaar is.

  Meer informatie over de e-Soul

  Bekijk actie

 • Niro Plug-in Hybrid

  Niro Plug-in Hybrid

  Ervaar een nieuwe vorm van efficiëntie. De Niro Plug-in Hybrid biedt de voordelen van elektrisch rijden zonder de nadelen van een beperkte actieradius. De Niro Plug-in Hybrid kan met de bijgeleverde laadkabels opgeladen worden via een normaal stopcontact of bij een openbare laadpaal. Deze Niro PHEV heeft een elektrisch bereik van 58 kilometer. Voor langere ritten zorgt de benzinemotor dat je comfortabel je bestemming bereikt, ongeacht de afstand.

  Meer informatie over de Niro Plug-In

  Bekijk actie