Van Hybride tot Elektrisch

Kia Electric Range

De toekomst is vandaag#goelectric

Elektrisch rijden is voor iedereen interessant. Ben jij er ook klaar voor? Lees hier meer over rijbereik, laadoplossingen, snelladen, lage bijtelling voor zakelijke rijders en nog veel meer!

Rijbereik

Met een elektrische auto kun je veel verder rijden dan je denkt. De e-Soul heeft bijvoorbeeld een actieradius tot wel 452 km, de e-Niro tot wel 455 km en de EV6 zelfs meer dan 510 km volgens WLTP.

De elektrische modellen van Kia zijn ontworpen met efficiëntie in het achterhoofd
Veel systemen in het voertuig, bijvoorbeeld die voor remmen, verwarmen en koelen, zijn zo gemaakt dat ze de energie in het systeem houden of zelfs energie teruggeven.
Mede dankzij deze slimme technologie biedt de EV een indrukwekkend rijbereik van meer dan 510 km (volgens WLTP) op een volle accu.

Laden

Er zijn verschillende mogelijkheden om je elektrische Kia op te laden. Je kunt bijvoorbeeld ’s nachts thuis laden of onderweg snel bijladen met een snellader. Je elektrische auto opladen kan overal.

Laadpunten zijn er in veel verschillende vormen en maten. Laadtijd kan verschillen.
De e-Niro kan via een AC-laadpaal (wisselstroom) met maximaal 7,2kW (1-fase 32A) geladen worden middels een standaard meegeleverde Type-2-laadkabel. Daarnaast kan deze Kia met maximaal 80kW geladen worden bij een DC-lader (snellader, gelijkstroom) door middel van een CCS Combo-stekker.
Van een heel andere orde is de EV6. Met de 800V-oplaadtechniek zorgt deze Kia voor extreem korte oplaadtijden. Je laadt tot 100km op in 4.5 minuten. Opladen van 10 tot 80% doe je onder ideale omstandigheden in ongeveer 18 minuten.

Zakelijk rijden met slechts 12% bijtelling in 2021

Als je in een auto van de zaak rijdt, telt de fiscus een bedrag bij jouw brutoloon op voor het voordeel dat je hebt van het privégebruik. Normaal gesproken is dat 22%. Voor EV’s is dat in 2021 slechts 12% over de eerste € 40.000 cataloguswaarde; over deze waarde boven de € 40.000 betaal je 22% bijtelling. Dit geldt voor 5 jaar vanaf de datum van eerste toelating.

Meer informatie over bijtelling

Kies jouw elektrische auto

 • e-Niro
 • e-Soul
 • EV6
 • e-Niro

  e-Niro

  De e-Niro combineert stijlvol design met de hoge efficiency van de geavanceerde elektrische aandrijflijn. Hierdoor rijdt u 100% elektrisch zonder compromis. De nieuwe Kia e-Niro heeft een actieradius van maar liefst 455km met het 150kw / 204 pk en 64 kWh accupakket.

  Meer informatie over de e-Niro

  Bekijk actie

 • e-Soul

  e-Soul

  De Kia e-Soul is een 100% elektrische crossover vol karakter. Hij heeft een funky uiterlijk, een verrassend comfortabel interieur en altijd energie voor nieuwe avonturen – tot wel 452 km per acculading (WLTP). Het stijlvolle SUV pack maakt ‘m extra uitgesproken om te zien, met een speciale voorbumper en dynamische dorpellijsten. Zo geef je deze frisse nieuwkomer precies het karakter dat jij wilt.

  Meer informatie over de e-Soul

  Bekijk actie

 • EV6

  EV6

  De gloednieuwe en volledig elektrische Kia EV6: De baanbrekende, elektrische crossover met een hoge range (meer dan 510km WLTP), een ultrasnelle 800V-laadcapaciteit, een opvallend design en indrukwekkende prestaties is nu bij Zeeuw & Zeeuw te bestellen in vier verschillende uitvoeringen: De EV6, EV6 Plus, EV6 GT-Line en EV6 GT. Vanaf uitrustingsniveau Plus is de EV6 standaard uitgerust met de extra grote 77,4kWh accu. Daarnaast kunt u kiezen voor vierwielaandrijving met twee elektromotoren.

  Meer informatie over de EV6