Kia lanceert speciale Niro EV & EV6 editions

Kia lanceert twee nieuwe Editions voor de Niro EV. Beide speciale edities combineren hun rijke tot zeer rijke uitrusting met extra aantrekkelijke prijzen. En de line-up van de EV6 wordt in de basis uitgebreid met de nieuwe Light-uitvoering die in aanmerking komt voor de SEPP-subsidie én de Edition Advanced die een zeer rijke standaarduitrusting en een grote actieradius biedt tegen een extra scherpe bijtelling.

Niro EV Light Edition

De nieuwe Niro EV Light Edition staat tijdelijk aan de basis van de line-up en maakt indruk met zijn rijke uitrusting. Zo is deze nieuwe uitvoering met consumentenadviesprijs van € 39.995,-* onder meer standaard voorzien van luxe features zoals adaptieve cruise control, een 10.25” full map navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services, Dual Zone Climate Control en een achteruitrijcamera. Tot het arsenaal van veiligheids- en assistentiesystemen behoren onder meer Multi-Collision remassistentie, actieve rijnbaanassistentie en vermoeidheidsherkenning inclusief waarschuwing bij vertrekkende voorliggers. 

De Niro EV Light Edition is voorzien van een 64.8 kWh-batterij en heeft een elektrisch rijbereik van 460 km**.  De zeer gunstige prijstelling van deze Niro EV resulteert in aantrekkelijk lage maandbedragen bij private lease of een lagere bijtelling bij zakelijke lease. De Niro EV Light Edition heeft een productvoordeel van € 3.500,- en is met SEPP-subsidie al te koop vanaf € 37.045,-* of te private leasen vanaf € 459,-***** per maand waarbij de rijder de eerste 48 maanden van het 60 maanden durende contract slechts € 399,-***** per maand betaalt. Zakelijke rijders profiteren van een extra lage bijtelling vanaf € 210,-*** per maand.

Niro EV Edition Advanced

Kia lanceert naast de Light Edition ook een Edition Advanced van de Niro EV. Deze speciale uitvoering is nóg rijker uitgevoerd. Bovenop de uitrusting van Light Edition biedt hij onder meer een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, voorstoel- en stuurwielverwarming, een automatisch dimmende binnenspiegel, een regensensor en een draadloze smartphonelader. Hij heeft ook nog eens vijf extra ADAS-systemen waaronder snelwegassistentie, kruisend verkeersassistentie en dodehoekassistentie.

Hij onderscheidt zich van buiten met zijn elektrisch inklapbare buitenspiegels, privacy glass, dakrails en dual projectie LED-koplampen. Het interieur is afgewerkt met verfijnde materialen waaronder stoelbekleding in lederlook. 

Met zijn vanaf prijs van € 44.995,-* komt ook deze Niro EV in aanmerking voor de SEPP-subsidie. De extra luxe Edition Advanced is met deze subsidie voor particuliere rijders al verkrijgbaar vanaf € 42.045,-*. Private leasen start bij € 439,-***** per maand, dit bedrag is inclusief overheidssubsidie en geldt voor de eerste 48 maanden van het 60 maanden durende contract. De laatste 12 maanden betaalt de rijder € 499,-**** per maand. Zakelijke rijders tellen bij vanaf € 244,-*** per maand.

EV6 Light

De nieuwe Light maakt elektrisch rijden met een EV6 bereikbaarder dan ooit. De nieuwe uitvoering is achterwielaangedreven en standaard uitgerust met de 58 kWh-batterij voor een range tot 394** kilometer. 

De EV6 Light heeft een consumentenadviesprijs van € 43.495,-* en is onder meer standaard voorzien van luxe features zoals de twee grote 12,3” beeldschermen, adaptieve cruise control, een full map navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services, Dual Zone Climate Control en een achteruitrijcamera. Tot het standaardpakket van negen veiligheids- en assistentiesystemen behoren onder meer Multi-Collision remassistentie, actieve rijbaanassistentie en vermoeidheidsherkenning inclusief waarschuwing bij vertrekkende voorliggers. 

Andere luxe features op deze basisversie zijn onder meer een licht- en regensensor, parkeersensoren achter en stoelbekleding in stof/vegan leder. Vanbuiten valt hij op met zijn 19” lichtmetalen velgen, flush portiergrepen en LED-verlichting rondom. 

De nieuwe Kia EV6 Light is met de SEPP-subsidie van € 2.950,- al te koop vanaf € 40.545,-* of te private leasen vanaf € 439,-**** per maand, dit bedrag is inclusief overheidssubsidie en geldt voor de eerste 48 maanden van het 60 maanden durende contract. De laatste 12 maanden betaalt de rijder € 499,-***** per maand. Zakelijke rijders profiteren van een extra lage bijtelling vanaf € 233,-*** per maand.

Kia EV6 Edition Advanced

Een andere, zeer interessante uitvoering van de EV6 is de nieuwe Edition Advanced met een riante standaarduitrusting. Deze speciale, achterwiel aangedreven Edition Advanced is voorzien van de 77.4 kWh-batterij en heeft een maximale actieradius van 504** kilometer. 

De Kia EV6 Edition Advanced biedt een groot aantal luxe features waaronder elektrisch verstelbare voorstoelen, stoelverwarming voor en achter, een slimme automatische achterklep, een achteruitrijcamera, Ambient Lighting en vegan lederen bekleding. Hij heeft ook nog eens vijf extra ADAS-systemen waaronder een intelligent koplampsysteem, kruisend verkeersassistentie en dodehoekassistentie. Hij onderscheidt zich van buiten met zijn automatische flush portiergrepen,  privacy glass, 20” lichtmetalen velgen, Matrix LED-koplampen en dynamische LED-knipperlichten. 

Deze extra luxe Edition Advanced is al leverbaar vanaf € 50.995,-*. Zakelijke rijders tellen bij vanaf € 283,-*** per maand.

De nieuwe Editions van zowel de Niro EV als de EV6 zijn vanaf vandaag te bestellen bij Zeeuw & Zeeuw.

*) Consumentenadviesprijs inclusief kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren, reinigen en poetsen van de auto, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingbijdrage, legeskosten, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijswijzigingen voorbehouden.
**) Actieradius en verbruikscijfers zijn bepaald met behulp van de WLTP-meetmethode. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden.
***) Bijtellingsbedrag per maand gebaseerd op een belastingtarief van € 36,96%.
****) De hier getoonde prijs is inclusief overheidssubsidie en geldt voor de eerste 48 maanden van een totale looptijd van 60 maanden in combinatie met 10.000km per jaar. Het product bevat alle componenten zoals voorgeschreven door Stichting Keurmerk Private Lease. Kosten voor onder andere wassen, brandstof / laden en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Alle prijzen zijn inclusief BTW weergegeven.
*****) De getoonde prijs betreft, tenzij anders weergegeven, een vanaf tarief gebaseerd op een looptijd van 60 maanden in combinatie 10.000km per jaar. Het product bevat alle componenten zoals voorgeschreven door Stichting Keurmerk Private Lease. Kosten voor onder andere wassen, brandstof / laden en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Alle prijzen zijn inclusief BTW weergegeven.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?