Kia Zakelijk – Uw partner in business

De Kia Niro. Verkozen tot zakenauto van het jaar 2022.

De Kia Niro is gekroond tot Zakenauto van het Jaar 2022. De vakjury is unaniem over de bestverkochte auto van Nederland: “Niemand kan om de Niro heen”. De Niro is een belangrijke pijler onder het succes van Kia en mede dankzij de volledig elektrische e-Niro is Kia inmiddels het grootste merk van Nederland. Lees hier meer over de Zakenauto van het jaar 2022.

Zakelijk de slimme keuze

Als wagenparkbeheerder, zelfstandig ondernemer of als iemand met een auto van de zaak, u kunt niet om Kia heen. Daarom bieden wij als Zeeuw & Zeeuw een breed scala aan aantrekkelijke (geëlektrificeerde) modellen, ieder van een hoge kwaliteit en natuurlijk met de unieke 7 jaar garantie. Uw eigen, vaste contactpersoon binnen onze organisatie biedt u een maatwerkoplossing voor uw mobiliteitsvraagstuk. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u zich gewoon volledig concentreren op de business.

De belangrijkste voordelen van een “Business Approved” Kia:

  • Ontwikkeld voor de zakelijk rijder
  • Rijk uitgeruste modellen
  • Lage bijtelling
  • Aantrekkelijke services zoals, 7 jaar gratis kaart updates, 7 jaar Kia Connect Live Services updates en Kia Internationale Wegenhulp (KIW)

Kia Business Approved

Zeeuw & Zeeuw Kia “Business Approved” uitvoeringen bieden de meest aantrekkelijke zakelijke opties voor de laagste bijtelling.

Ontdek meer

 

Leasen, financieren en verzekeren

Het aanbod lease- en financieringsmogelijkheden van Zeeuw & Zeeuw biedt oplossingen waarmee precies op uw wensen wordt ingespeeld.

Meer informatie

Rijscholen en taxibedrijven

Veiligheid, zuinigheid, kwaliteit en uitgebreide garantie zijn enkele doorslaggevende eigenschappen bij de aanschaf van een lesauto of taxi.

Bekijk meer
Terug naar Kia