Leaseprijzen en bijtelling

Leaseprijzen

Wij bieden zakelijke rijders diverse leasemogelijkheden tegen zeer interessante tarieven. Bekijk hieronder de Full Operational lease vanaf prijzen per model.

Wij kunnen een ideaal leasepakket samenstellen, geheel afgestemd op jouw situatie, wensen en eisen. Bovendien geniet je van het gemak van één aanspreekpunt. Voor zowel onderhoud, banden en schadeherstel kun je terecht bij jouw Kia-vestiging.

Bijtelling

Wij bieden een groot aantal modellen met een aantrekkelijk bijtellingstarief. Hierdoor is Kia ook voor de zakelijke rijder zeer interessant. De rijke uitrusting en concurrerende prijsstelling zorgen ervoor dat je verrassend veel auto voor je bijtelling krijgt. Zonder dat er concessies gedaan zijn op het gebied van comfort, uitrusting of veiligheid. En natuurlijk staat er ook voor jou, als zakelijk rijder, een landelijk dealernetwerk klaar.

Meer over bijtelling
Als je in een auto van de zaak rijdt, wordt er een bedrag bij jouw brutoloon opgeteld voor het voordeel dat je van het privégebruik hebt. Het bedrag dat bij je loon opgeteld wordt, is de bijtelling. Bijtelling is mede afhankelijk van motorisering van de auto waar je in rijdt.

Picanto

Lease v.a. € 259,- p/m

Rio

Lease v.a. € 314,- p/m
Netto bijtelling € 143,- p/m

Stonic

Lease v.a. € 319,- p/m
Netto bijtelling € 153,- p/m

Ceed

Lease v.a. € 329,- p/m
Netto bijtelling € 167,- p/m

Ceed Sportswagon

Lease v.a. € 335,- p/m
Netto bijtelling € 174,- p/m

Niro

Lease v.a. € 379,- p/m
Netto bijtelling € 210,- p/m

XCeed

Lease v.a. € 349,- p/m
Netto bijtelling € 199,- p/m

ProCeed

Lease v.a. € 364,- p/m
Netto bijtelling € 206,- p/m

e-Soul

Lease v.a. € 399,- p/m
Netto bijtelling € 128,- p/m

e-Niro

Lease v.a. € 409,- p/m
Netto bijtelling € 138,- p/m

Sportage

Lease v.a. € 484,- p/m
Netto bijtelling € 235,- p/m

Sorento

Lease v.a. € 639,- p/m
Netto bijtelling € 327,- p/m

EV6

Lease (tijdelijk) v.a. € 519,- p/m
Netto bijtelling vanaf € 230,- p/m**

Bekijk modellen Contact Bezoek een vestiging

Disclaimer

Genoemde leaseprijzen zijn vanaftarieven per maand, ex. btw, gebaseerd op een looptijd van 60 maanden met 10.000 km per jaar, incl. ROB, houderschapsbelasting, verzekering ER 250,-, POI en RB via Kia Autolease. Wijzigingen en fouten voorbehouden.

Bijtellingspercentages zijn afhankelijk van datum van registratie. Alle genoemde bijtellingspercentages, energielabels en vanaf netto bijtellingsbedragen (per maand) zijn per model gebaseerd op de uitvoering met het laagste bijtellingspercentage en altijd gebaseerd op 37,10% (2021) inkomstenbelasting. **)*** Bijtelling per maand gebaseerd op een belastingtarief van 49.50%. Bijtelling van de opties berekend o.b.v. 22% bijtelling

Modellen op getoonde afbeeldingen of kunnen van opties voorzien zijn, zoals een schuif-/kanteldak, die niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt. Op de website genoemde opties kunnen optioneel zijn.

Terug naar Kia