100% elektrisch. 100% verrassend.

Kia e-Niro

De e-Niro combineert stijlvol design met de hoge efficiency van de geavanceerde elektrische aandrijflijn. Hierdoor rijdt u 100% elektrisch zonder compromis. De nieuwe Kia e-Niro heeft een actieradius van maar liefst 455km met het 150kw / 204 pk  en 64 kWh accupakket.

Met zijn aantrekkelijke design, innovatief interieur en energieke rijstijl, is de nieuwe e-Niro een zeer verrassende crossover. Ondanks al deze eigenschappen heeft de e-Niro een aantrekkelijke prijs. En dat natuurlijk met 7 jaar garantie. Wilt u als een van de eersten in de nieuwe e-Niro rijden? Plan hieronder dan een proefrit bij Zeeuw & Zeeuw.

Kia e-Niro - Fotogalerij

De Kia e-Niro is een uiterst aantrekkelijk vormgegeven crossover. Bekijk de afbeeldingen van de nieuwe Niro.

Kia e-Niro ComfortLine

39.2kWh
VANAF € 35.995,-
 
Met o.a.

 • 10,25″ full map navigatiesysteem met UVO Connect
 • 17″ lichtmetalen velgen
 • 11kW 3-fase on board charger
 • Batterijverwarming
Offerte Gratis taxatie

Kia e-Niro DynamicLine

39.2kWh
VANAF € 37.995,-
 
Met o.a.

 • 10,25″ full map navigatiesysteem met UVO Connect
 • 17″ lichtmetalen velgen
 • 11kW 3-fase on board charger
 • Batterijverwarming
Offerte Gratis taxatie

Kia e-Niro DynamicPlusLine

39.2kWh
VANAF € 39.495,-
 
Met o.a.

 • LED-koplampen
 • Privacy glass
 • Stoel- en stuurwielverwarming
 • Schuif-/kantel zonnedak
Offerte Gratis taxatie

Kia e-Niro ExecutiveLine

39.2kWh
VANAF € 45.995,-
 
Extra t.o.v. DynamicLine

 • Lederen bekleding
 • Elektrisch verstelbare voorstoelen
 • JBL premium sound system
 • Dodehoekdetectie
Offerte Gratis taxatie

Onze voorraad Kia e-Niro

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige e-Niro staan?

Kia e-Niro - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Kia e-Niro

De nieuwe e-Niro is het nieuwste aanwinst van de Niro familie. Hierdoor kunt u genieten van het comfort en het design zoals u dat van de Kia Niro gewend bent. Daarnaast heeft u meer rijplezier met de elektromotor. Met vier verschillende rijprogramma’s geef jij de Kia e-Niro namelijk jouw eigen karakter

100% elektrisch

In de nieuwe Kia e-Niro geniet u van 100% elektrisch rijden, volledig emissievrij! De nieuwe e-Niro is dus ook nog eens heel goed voor het milieu. Dat geeft een goed gevoel. U kunt de e-Niro heel gemakkelijk thuis opladen of bij het snel groeiende netwerk van (snel-)laadstations. Bovenop het dashbord wordt de batterijstatus helder weergegeven. Ook kunt u tijdens het opladen de battrijstatus van de e-Niro aan de buitenzijde zien.

Doordat de Kia e-Niro elektrisch rijdt, is hij zeer geruisloos. Hierdoor kunt u genieten van stilte en ontspanning tijdens het rijden. Daarnaast kunt u met het regeneratieve remsysteem van de e-Niro energie van het remmen terugwinnen. Waarmee u de levensduur van de batterij vergroot. Met de elektromotor kunt de kick van elektro power ervaren. De krachtige acceleratie van de e-Niro brengt u namelijk van stilstand naar 100 km/h in 7,8 seconden. Wilt u de nieuwe e-Niro zakelijk rijden?

Kia e-Niro uitrusting

De nieuwe Kia e-Niro is standaard rijk uitgerust en is leverbaar met veel slimme, innovatieve opties. Allemaal ontwikkeld om het rijden in uw e-Niro makkelijker en vooral veiliger te maken. Zo is deze Kia uit te rusten met automatische rijbaan volgassistentie, autonome noodremassistentie, adaptive cruise control, of grootlicht assistent.

Ook op het gebied van connectiviteit is de nieuwe e-Niro zeer modern. Met TomTom Live Services bent u bijvoorbeeld altijd actueel geïnformeerd over verkeersinformatie, flitsers of het weer. Ook kunt u in uw nieuwe e-Niro genieten van geluid van de beste kwaliteit met het 8-speaker JBL geluidssysteem. Wilt u in uw e-Niro uw favoriete playlist afspelen, dan kan dat gemakkelijk met Android Auto en Apple CarPlay. Daarnaast kunt u tijdens iedere rit uw mobiele telefoon draadloos opladen in de nieuwe Kia e-Niro.

Genoemde voorprijs betreft de consumentenadviesprijs, alleen geldig voor particulieren, en is incl. btw/ bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, legeskosten, kosten tenaamstelling, een model specifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak, tenzij anders vermeld in de uitrusting van desbetreffende uitvoering. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Getoonde Private Leaseprijzen zijn vanaf tarieven op basis van een looptijd van 60 maanden met 10.000 km per jaar en tenminste 6 schadevrije jaren.

De wettelijke regels ten aanzien van CO2-uitstoot ondergaan in de loop van 2018 een wijziging. Bovenstaande vanaf-prijzen gelden alleen voor auto’s die vallen binnen de wettelijke overgangsregeling en die deel uitmaken van onze voorraad (NEDC/Euro 6b). Na afloop van het overgangsregime moeten alle auto’s voldoen aan de strengere emissie-eisen (WLTP/Euro 6c of 6d-temp). Als gevolg hiervan kunnen de prijzen hoger uitvallen, vanwege het feit dat een hogere BPM verschuldigd is. Dit kan ook van invloed zijn op de bijtelling (bij auto’s van de zaak die ook privé worden gebruikt).