De Kia Ceed SW Plug-in Hybrid, welkom in de toekomst

Zodra je de Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid ziet, weet je het meteen: dit is het beste van twee werelden. Een unieke combinatie: de stijl, ruimte en veelzijdigheid van een elegante stationwagen met de power, dynamiek en pure efficiency van elektro-hybride. Deze auto straalt 100% kwaliteit en zelfbewustzijn uit. Van de markante voorzijde met de tiger nose grille via de slanke body tot de gespierde achterzijde met heldere LED–achterlichten. De geavanceerde geëlektrificeerde aandrijflijn schakelt naadloos en ongemerkt tussen brandstof- en elektrische aandrijving. Dat maakt elke rit dynamischer én milieubewuster dan ooit. Opladen doe je gewoon thuis aan het stopcontact, of onderweg aan een openbare laadpaal: ‘van nul tot vol’ in nauwelijks meer dan twee uur.

Bij Zeeuw & Zeeuw Kia staat de Kia Ceed SW Plug-in Hybrid voor u klaar in één van onze showrooms. Kom hem gerust zelf bewonderen! Hieronder leest u meer informatie over dit model of bekijk direct de brochure en prijslijst van de Kia Ceed SW Plug-in Hybrid.

Tot wel 50 kilometer emissievrij

De Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid is jouw overtuigende entree in de wereld van schone mobiliteit. Met zijn elektrische en benzine-hybride aandrijving maakt hij duurzaam autorijden praktisch en heel gebruiksvriendelijk. Hij switcht soepel en zonder dat je het voelt tussen elektrisch en hybride rijden. Met 100% volle accu’s kom je volledig emissievrij tot wel 50 kilometer ver. Dat maakt elke rit zo schoon mogelijk – de meeste korte ritjes rijd je dan puur elektrisch. Het comfortabele en praktische interieur verrast je bovendien met allerlei slimme technologie. Zo maakt Kia elektrisch-hybride rijden elke keer een feestje.

Lees meer over de prijzen en uitvoeringen van de Kia Ceed SW Plug-in Hybrid.

Proefrit maken

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid - Fotogalerij

  • Kia Ceed SW Plug-in Hybrid voorkant
  • Kia Ceed SW Plug-in Hybrid achterkant
  • Kia Ceed SW Plug-in Hybrid opladen
  • Kia Ceed SW Plug-in Hybrid intrerieur
  • Kia Ceed SW Plug-in Hybrid bagage ruimte

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Kia Ceed SW Plug-in Hybrid

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid prijs

De Kia Ceed SW Plug-in Hybrid is bij Zeeuw & Zeeuw Kia al verkrijgbaar vanaf € 30.495,-. en tot € 4.000,- Kia Plug-in bonus.

Laadaansluiting en indicator

Opladen is super gemakkelijk, thuis via het stopcontact of onderweg. Aan een openbare laadpaal vul je de accu van de Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid tot 100% in pakweg twee uur en een kwartier. De laadindicator zit slim ingebouwd in de speakergrille centraal in het dashboard. Zodra je inplugt om op te laden tonen drie LED-lampjes het batterijniveau en de laadstatus. Doordat deze lampjes ook van buiten de auto zichtbaar zijn, weet je al bij het instappen hoe vol je accu is.

Vraag nu uw offerte of gratis taxatie aan voor de Kia Ceed SW Plug-in Hybrid! Bekijk hieronder alvast de Ceed SW Plug-In Hybrid, zie jij jezelf al in deze auto rijden?

Genoemde voorprijs betreft de consumentenadviesprijs, alleen geldig voor particulieren, en is incl. btw/ bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, legeskosten, kosten tenaamstelling, een model specifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak, tenzij anders vermeld in de uitrusting van desbetreffende uitvoering. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Getoonde Private Leaseprijzen zijn vanaf tarieven op basis van een looptijd van 60 maanden met 10.000 km per jaar en tenminste 6 schadevrije jaren.

De wettelijke regels ten aanzien van CO2-uitstoot ondergaan in de loop van 2018 een wijziging. Bovenstaande vanaf-prijzen gelden alleen voor auto’s die vallen binnen de wettelijke overgangsregeling en die deel uitmaken van onze voorraad (NEDC/Euro 6b). Na afloop van het overgangsregime moeten alle auto’s voldoen aan de strengere emissie-eisen (WLTP/Euro 6c of 6d-temp). Als gevolg hiervan kunnen de prijzen hoger uitvallen, vanwege het feit dat een hogere BPM verschuldigd is. Dit kan ook van invloed zijn op de bijtelling (bij auto’s van de zaak die ook privé worden gebruikt).

Bijtellingspercentages zijn afhankelijk van datum van registratie. Alle genoemde bijtellingspercentages, energielabels en vanaf netto bijtellingsbedragen (per maand) zijn per model gebaseerd op de uitvoering met het laagste bijtellingspercentage en altijd gebaseerd op 37,35% (2020) inkomstenbelasting.