De Kia XCeed Plug-in Hybrid, verleg je grenzen

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je leven? Een sprong vooruit, een upgrade naar de slimste milieutechnologie? Zoek jij de spanning van elektrisch rijden én alle nieuwste snufjes voor relaxed rijplezier? Dan is het tijd voor de nieuwe XCeed Plug-in Hybrid. Dit uitdagende model uit de Kia Ceed-familie is niet zomaar crossovers, dit is een auto die je blijft verrassen. Door de goede looks en bijzondere styling. Door het ruime en verfijnde interieur en de onvermoeibare energie. De geavanceerde XCeed Plug-in Hybrid schakelt zelfs naadloos tussen emissievrije elektrische power en een ultrazuinige benzinemotor. Daarmee rijd je heel verantwoord met een prettige punch. Zodra je dat voelt, weet je meteen: dit wil ik!

Bij Zeeuw & Zeeuw Kia staat de Kia XCeed Plug-in Hybrid voor u klaar in één van onze showrooms. Kom hem gerust zelf bewonderen! Hieronder leest u meer informatie over dit model of bekijk alvast de brochure en prijslijst van de XCeed Plug-in Hybrid.

Puur elektrisch of hybride? Jij kiest!

Met de Hybrid/Electric (H/EV) switch naast de transmissiehendel kun je zelf kiezen: wil je puur elektrisch rijden, of hybride? De EV-modus is ideaal voor in de stad: daarmee rijd je puur elektrisch, zonder brandstof te verbruiken en zonder uitlaatgassen, tot maar liefst 48 km (WLTP). Zodra de accu verder leeg raakt, schakelt de auto vanzelf over naar de Hybrid-modus. Daarin werken de benzine- en elektromotor simultaan, al naar gelang de omstandigheden en de gevraagde prestaties. Lekker vlot en zo zuinig mogelijk.

Lees meer over de prijzen en uitvoeringen van de Kia XCeed Plug-in Hybrid.

Proefrit maken

Kia XCeed Plug-in Hybrid - Fotogalerij

  • Kia XCeed Plug-in Hybrid Opladen
  • Kia XCeed Plug-in Hybrid achterkant
  • Kia XCeed Plug-in Hybrid interieur
  • Kia XCeed Plug-in Hybrid cockpit
  • Kia XCeed Plug-in Hybrid rijdend

Kia XCeed Plug-in Hybrid - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Kia XCeed Plug-in Hybrid

Kia XCeed Plug-in Hybrid prijs

De Kia XCeed Plug-in Hybrid is bij Zeeuw & Zeeuw Kia al verkrijgbaar vanaf € 31.495,-.

Een echte eyecatcher

Ben jij altijd in voor verandering – voor spannende nieuwe uitdagingen? Spreekt sportief crossover design jou aan en kies jij je eigen koers? Dan is de nieuwe Kia XCeed Plug-in Hybrid precies wat jij wilt. Een echte eyecatcher, hoe je ’m ook bekijkt. Met dynamische en uitdagende lijnen, een krachtige SUV-grille en unieke Z-vormige LED-koplampen en mistlichten standaard. Die is altijd in voor nieuwe trips en heeft precies het karakter dat bij zijn uiterlijk past. Zoek je spanning en sensatie? Deze sportieve crossover overtreft al je verwachtingen – met speels gemak!

Laadaansluiting en indicator

Opladen is super gemakkelijk, thuis via het stopcontact of onderweg. Aan een openbare laadpaal vul je de accu van de nieuwe Kia XCeed Plug-in Hybrid tot 100% in drie uur. De laadindicator zit slim ingebouwd in de speakergrille centraal in het dashboard. Zodra je inplugt om op te laden tonen drie LED-lampjes het batterijniveau en de laadstatus. Doordat deze lampjes ook van buiten de auto zichtbaar zijn, weet je al bij het instappen hoe vol je accu is.

Vraag nu uw offerte of gratis taxatie aan voor de Kia XCeed Plug-in Hybrid! Of bekijk hieronder de review van de Kia XCeed.