Sorento Plug-in Hybrid

De nieuwe Kia Sorento Plug-in Hybrid verkrijgbaar bij Zeeuw & Zeeuw! Niet alleen opvallend van buiten, maar ook stijlvol en comfortabel van binnen. Kiest u voor de Sorento Plug-in Hybrid dan kiest u niet voor een normale SUV, maar voor een SUV die vaak volledig elektrisch rijdt. Daarnaast krijgt u bij Kia altijd standaard 7 jaar garantie. Hieronder leest u meer over de PHEV Kia Sorento Plug-in Hybrid bij Zeeuw & Zeeuw of vraag direct een offerte aan.

Kia Sorento prijs

Indrukwekkende looks van buiten met een robuust, stijlvol design en krachtig op alle fronten. Met deze auto richt u uw blik op de toekomst. Bij Zeeuw & Zeeuw Kia rijdt u binnenkort weg in een gloednieuwe, extra rijk uitgeruste Sorento Plug-in Hybrid vanaf € 52.395,-. Bekijk hieronder de verschillende Sorento-uitvoeringen en bijbehorende prijzen.

Direct offerte

 

Kia Sorento Plug-in Hybrid - Fotogalerij

Kia Sorento Plug-in Hybrid - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Kia Sorento Plug-in Hybrid

Kia Sorento Plug-in Hybrid automaat

De Kia Sorento Plug-in Hybrid is voorzien van de meest innovatieve technieken. Niet alleen op het gebied van veiligheid en entertainment, maar ook op het gebied van de motoren en duurzaamheid. De Sorento heeft namelijk een 1.6 T-GDi Plug-in Hybrid 6AT 4WD benzinemotor en een elektromotor met een gecombineerd vermogen van 265 pk.

Kia Sorento uitvoeringen

In Nederland is de Kia Sorento verkrijgbaar in 4 uitvoeringen: de ComfortLine, de DynamicLine, de DynamicPlusLine en de ExecutiveLine.

Kia Sorento Plug-in Hybrid ComfortLine
Het uitrustingsniveau van het instapmodel is standaard al zeer uitgebreid. Zo beschikt de Sorento PHEV ComfortLine onder andere over 19″ lichtmetalen velgen, 8″ audio display met USB-aansluiting, 12,3″ digitaal instrumentencluster en Autonome rijbaanvolgassistentie inclusief file assistentie (LFA).

Kia Sorento Plug-in Hybrid DynamicLine
Naast bovenstaande uitvoering biedt de Kia Sorento PHEV DynamicLine u nog veel meer. Zo beschikt deze uitvoering over 7 zitplaatsen (3e zitrij), 10,25 full map navigatiessteem met UVO Connect,  Adaptieve cruise control met navigatieondersteuning (NSCC-C) en Dual projectie LED-koplampen.

Kia Sorento Plug-in Hybrid DynamicPlusLine
Naast de eerdere uitvoering biedt de DynamicPlusLine uitvoering u nog veel meer. Deze variant is standaard uitgerust met een een Bose ® Premium Sound systeem (12 speakers), Panorama schuif/kanteldak, dodehoekassistentie en lederen bekleding voor een extra luxe ervaring.

Kia Sorento Plug-in Hybrid ExecutiveLine
Deze uitvoering gaat nog net even een stapje verder. Naast bovenstaande uitvoering biedt de ExecutiveLine uitvoering u namleijk een head-up display, een dodehoekcamera (BVM), een Nappa lederen bekleding met stoelventilatie voor extra achtervering.

Vooruitstrevend en stijlvol

Het verschil tussen de Sorento Hybrid en Sorento plug-in Hybrid zit hem in dat de Kia Sorento Plug-in Hybrid met de bijgeleverde laadkabels oplaadbaar is via een normaal stopcontact maar ook een openbare laadpaal. Hierdoor heeft de Plug-in Hybrid een groter puur elektrisch bereik in vergelijking met de Kia Sorento Hyrid en profiteer je bij deze uitvoering van lagere brandstofkosten en minder uitstoot, wat ook het milieu weer ten goede komt.  

Het robuuste en stoere uiterlijk van de Sorento Plug-in Hybrid en de verschillende uitvoeringen zorgen voor ultiem rijbeleving. De Sorento is voorzien van slimme technologieën  en connectiviteit, verfijnde designdetails, een aangenaam, stijlvol interieur met o.a. Nappa lederen bekleding en passende sfeerverlichting.

Technologie en veiligheid

De technologieën en veiligheidssystemen van de Kia Sorento Plug-in Hybrid zijn ontwikkeld om het rijden veiliger en eenvoudiger te maken. De bestuurder is verantwoordelijk en dient zijn / haar rijgedrag altijd aan te passen aan rijomstandigheden, verkeersituatie en de wettelijke eisen. De auto’s van Kia zijn (nog) niet zo ontworpen dat ze geheel zelfstandig kunnen rijden. Het is dan ook raadzaam om alle instructies in het instructieboekje van de auto te raadplegen voor veilig gebruik van de systemen.

Meer weten over de verschillende Kia Sorento Plug-in Hybriduitvoeringen? Neem dan contact met ons op!

Genoemde voorprijs betreft de consumentenadviesprijs, alleen geldig voor particulieren, en is incl. btw/ bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, legeskosten, kosten tenaamstelling, een model specifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak, tenzij anders vermeld in de uitrusting van desbetreffende uitvoering. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Getoonde Private Leaseprijzen zijn vanaf tarieven op basis van een looptijd van 60 maanden met 10.000 km per jaar en tenminste 6 schadevrije jaren.

De wettelijke regels ten aanzien van CO2-uitstoot ondergaan in de loop van 2018 een wijziging. Bovenstaande vanaf-prijzen gelden alleen voor auto’s die vallen binnen de wettelijke overgangsregeling en die deel uitmaken van onze voorraad (NEDC/Euro 6b). Na afloop van het overgangsregime moeten alle auto’s voldoen aan de strengere emissie-eisen (WLTP/Euro 6c of 6d-temp). Als gevolg hiervan kunnen de prijzen hoger uitvallen, vanwege het feit dat een hogere BPM verschuldigd is. Dit kan ook van invloed zijn op de bijtelling (bij auto’s van de zaak die ook privé worden gebruikt).