Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Kia-dealer Zeeuw & Zeeuw bekroond met ‘Top Dealer Award 2020’

December 2019 – Kia Motors Nederland heeft de zes best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar benoemd tot ‘Top Dealer 2020’. Kia-dealer Zeeuw & Zeeuw is één van deze winnende autobedrijven en ontving de bijbehorende award tijdens de Kia Dealer conferentie uit handen van Camiel van Meteren, Manager Retail Management van Kia Motors Nederland. 

“Kia heeft met haar zeer aantrekkelijke en aansprekende modelaanbod een stabiele plaats verworven in de Nederlandse top van bestverkopende automerken. Dit succes is niet enkel te danken aan de moderne uitstraling en technisch hoogstaande kwaliteit van onze modellen met de onovertroffen fabrieksgarantie van 7 jaar, maar zeer zeker ook door onze klant- en service gerichte dealerorganisatie,” aldus Léan Verstoep, Managing Director Kia Motors Nederland. “Binnen de Kia-dealerorganisatie hebben zes locaties zich weten te onderscheiden en zijn met de door hun geleverde prestaties uitgeroepen tot ‘Kia Top Dealer 2020’. Onze felicitaties gaan uit naar Marie-Lise Zeeuw van Kia-dealer Zeeuw & Zeeuw en haar medewerkers.”

Kia Motors Nederland beoordeelt gedurende het hele jaar objectief de aan haar verbonden Kia-dealers op hun prestaties. Naast de realisatie van de diverse doelstellingen worden de prestaties ook gemeten over alle facetten die in het klantcontact van belang zijn. Dit betekent dat er gekeken wordt naar alle beoordelingen op gebied van klantgerichte dienstverlening en verleende service die een klant heeft ervaren, welke zij kenbaar maken via klant enquêtes die na elk bezoek worden verzonden. Kia-dealer Zeeuw & Zeeuw heeft zich hierin weten te onderscheiden. Een bewijs van toewijding en optimale inzet van hun medewerkers.

“Juist op contact momenten met onze klanten is het van het grootste belang dat wij een goede indruk achterlaten en de verwachtingen van de klant overtreffen”, aldus Marie-Lise Zeeuw van Kia-dealer Zeeuw & Zeeuw.” Wij zijn dan ook vereerd dat de klanten onze service waarderen wat er nu mede toe geleid heeft dat wij deze uiterst prestigieuze prijs hebben gewonnen, de hoogst haalbare waardering bij Kia Motors Nederland. Naast onze persoonlijke service bieden wij onze klanten bij elke nieuwe auto een uitgebreid servicepalet waaronder de zekerheid van 7 jaar fabrieksgarantie, 7 jaar gratis APK en 7 jaar gratis navigatie update.”

Terug naar overzicht