Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Kia EV6 nu te reserveren vanaf € 44.595,-

Snelle beslissers kunnen vanaf nu een reservering plaatsen om als één van de eersten de geheel nieuwe Kia EV6 te bestellen. Een reservering voor de baanbrekende, elektrische crossover met een hoge range, een ultrasnelle 800V-laadcapaciteit, een opvallend design en indrukwekkende prestaties, is nu eenvoudig en snel te plaatsen met een betaling van slechts 100 euro. Degene die reserveert krijgt de betaling in alle gevallen weer terug.

 

De verschillende uitvoeringen, inclusief de GT en GT-Line, zijn nu te ervaren en te reserveren op de Kia-website. De nieuwe elektrische Kia is via ‘3D-visualiser’-technologie te ontdekken en de EV6 GT en GT-Line kunnen worden ervaren in virtual reality. Nederlanders die een reservering hebben gemaakt, worden op de hoogte gehouden van al het nieuws rond de EV6 en hebben de exclusieve mogelijkheid om medio mei als eerste een bestelling te plaatsen.

Keuze uit drie modellen

De speciale reserveringssite biedt keuze uit drie verschillende modellen. De standaard EV6, met achterwielaandrijving en 58 kWh, is al te reserveren vanaf € 44.595,-*. Deze versie heeft een bereik van tot 400 kilometer** en is zeer rijk uitgerust. Zo is elke EV6 standaard voorzien van onder meer de dual curved 12.3” displays, een geavanceerd navigatiesysteem met Kia connected diensten, een smart key, snelwegassistentie (HDA), autonome noodremassistentie (FCA), intelligente snelheidsbordenherkenning (ISLA), stoelverwarming vóór en dual climate control. Verder beschikt de EV6 standaard over 19” lichtmetalen velgen, LED koplampen en privacy glass. Kortom welke uitvoering er ook gekozen wordt, met de EV6 rijd je altijd in een EV met aandacht voor design. De EV6 zal ook verkrijgbaar worden met een extra grote accu van 77.4 kWh met een bereik van meer dan 510 kilometer**. De meerprijs van deze uitvoering wordt medio mei bekend gemaakt.

De tweede uitvoering waarvoor vandaag al een reservering geplaatst kan worden is de EV6 GT-Line. Deze sportieve uitvoering biedt onder meer het GT-line exterieur en interieur, bekleding van suède en vegan leder, LED ambient lighting en elektrisch verstelbare voorstoelen (bestuurdersstoel met geheugenfunctie). De achterwielaangedreven EV6 GT Line heeft een 77.4 kWh sterke accu, waarmee ook meer dan 510 kilometer** op één lading kan worden gereden. Hij wordt tevens leverbaar met vierwielaandrijving (AWD) en beschikt dan over twee krachtige elektromotoren en 20” lichtmetalen velgen. De RWD-versie heeft een vanafprijs van € 56.895,-*. De meerprijs van de AWD-versie wordt medio mei bekend gemaakt.

De derde uitvoering is de ultrasnelle EV6 GT die in 3,5 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert. Deze topuitvoering beschikt standaard over vierwielaandrijving (AWD), een 77.4 kWh sterke accu, en heeft dankzij twee performance elektromotoren 430 kW / 584 pk. Hij valt direct op met zijn ultrasportieve looks van binnen en buiten. Zijn uitrusting is nóg rijker dan die van de andere uitvoeringen. Hij is onder meer voorzien van Intelligent LED-koplampen, automatische flush-portiergrepen, een performance remsysteem, 21-inch GT-wielen, Sport kuipstoelen en een premium soundsystem. De topuitvoering van de EV6 heeft een vanafprijs van € 63.595,-* en is leverbaar vanaf het vierde kwartaal van 2022.

Won-Jeong (Jason) Jeong, President van Kia Europe: “We verwachten dat onze eerste dedicated elektrische auto, de Kia EV6, een groot succes gaat worden. Dankzij het grote bereik, het ultrasnelle opladen en het ongekend ruime interieur is het een elektrische auto zonder compromissen. We willen iedereen zo snel mogelijk de kans geven om een reservering te plaatsen en plannen te maken voor hun elektrische toekomst.”

Voordeel bij het snellaadnetwerk van IONITY voor de eerste 1.000 reserveringen

De eerste 1.000 personen die vóór 30 april een reservering plaatsen, profiteren niet alleen van de mogelijkheid om als eerste te kunnen bestellen, maar krijgen ook de mogelijkheid om het eerste jaar tegen sterk gereduceerde tarieven te laden bij het snellaadnetwerk van IONITY. Het tarief wordt op een later moment bekend gemaakt. Deze exclusieve club krijgt eveneens toegang tot een laadnetwerk met meer dan 210.000 Europese laadpunten waar tegen scherpe tarieven kan worden geladen. Deze voordelen gelden ook voor de EV6 GT die vóór 30 april wordt gereserveerd en vóór 31 december 2022 definitief wordt besteld.

Meer informatie over de Kia EV6 en de reserveringsvoorwaarden is te vinden op de speciale website.

Terug naar overzicht