Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

MET AUTOHAAG ZEEUW OP WEG NAAR TOKYO

De Nederlandse Basketball Bond (NBB) presenteert vol trots Zeeuw & Zeeuw als ‘Mobile Partner’ op de ‘Road to Tokyo’. De Nederlandse 3×3 basketballteams hebben de ambitie om zich zowel bij de mannen als de vrouwen te kwalificeren voor de Olympische Spelen in 2020 in Tokyo, waar het populaire 3×3 voor het eerst onderdeel uitmaakt van het programma.

Op weg naar Tokyo zitten de spelers en speelsters van de nationale 3×3 selecties in een fulltime programma. De NBB streeft ernaar dit programma zo optimaal mogelijk in te richten. Zeeuw & Zeeuw wordt daarin de Mobile Partner van de NBB. Het bedrijf levert tot en met de Olympische Spelen in Tokyo ’Kia’s voor de selecties. De eerste vier Kia Picanto’s, ontworpen in de look & feel van Basketball Nederland, zijn reeds overhandigd aan de dames van de nationale 3×3 selectie.

Zeeuw & Zeeuw is geen onbekende in de basketbalwereld en ondersteunt meerdere topsporters bij het behalen van hun ambities. CEO Zeeuw & Zeeuw, Jan Hofstede over de samenwerking: “Al jaren ondersteunen wij het Rotterdamse mannen eredivisieteam en het Nationale mannenteam, dus het lag in de lijn der verwachting dat ook het vrouwenbasketbal een keer zou volgen. Daarnaast ondersteunen wij ook het rolstoelbasketbal voor vrouwen die in juni met het EK, welke heeft plaatsgevonden in Rotterdam, een kwalificatieticket hebben weten te bemachtigen naar de Paralympische Spelen in Tokyo. Basketbal is inmiddels deel geworden van ons DNA, wij zijn dan ook trots dat wij als ‘Mobile Partner’ deel mogen uitmaken van de reis naar Tokyo”.

Namens de NBB is Technisch Directeur Okke te Velde blij met de bijdrage van Zeeuw & Zeeuw: “Het partnership met Zeeuw & Zeeuw geeft een enorme boost aan het programma. De samenwerking is een hele goede stap in het volledig professionaliseren van de Road to Tokyo, waarbij we alle randzaken goed geregeld willen hebben, zoals woonruimte, vervoer en trainingsfaciliteiten, zodat de atleten van TeamNL zich voor 100% kunnen focussen op de sport.’’

Over Zeeuw & Zeeuw
Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Dat maakt Zeeuw & Zeeuw een inspirerende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Ford, Nissan, Mitsubishi en Kia vertegenwoordigt. Met meer dan 420 enthousiaste medewerkers binnen 25 vestigingen, behoort Zeeuw & Zeeuw tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. Zeeuw & Zeeuw biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur en verzekeringen, een eigen leasetak en een schadeherstelbedrijf. Tevens onderscheidt Zeeuw & Zeeuw zich in het kader van “Maakt je blij!”, met een hoog klanttevredenheidspercentage.

Terug naar overzicht

Per 1 juni
nieuwe Kia vestiging

in Naaldwijk

Uiteraard hanteren wij de
RIVM maatregelen.

Bekijk details

Nieuwe Kia vestiging