Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

ZEEUW & ZEEUW HOOFDSPONSOR IN ROTTERDAM

Feyenoord Basketball gaat Zeeuw & Zeeuw aan de clubnaam toevoegen. Het bestuur van de club tekende vanmiddag een partnerovereenkomst voor de komende twee jaar.

De organisatie Zeeuw & Zeeuw kreeg vorm na de fusie tussen Zeeuw & Zeeuw en de Zeeuw & Zeeuw-groep. Vanaf het eind van dit jaar wordt Zeeuw & Zeeuw de naam van beide bedrijven. Zeeuw & Zeeuw is niet alleen al jaren partner van Rotterdam Basketbal, het Nederlands Mannen Team en diverse andere basketbalinitiatieven, maar is ook actief bij het hardlopen (Leiden Marathon) en het schaatsen (TalentNed). “Naast het verzorgen van perfecte mobiliteit vinden we het belangrijk om als organisatie ook betrokken te zijn bij maatschappelijke initiatieven als Het Vergeten Kind en Amref Flying Doctors,” aldus CEO Jan Hofstede.

Het eredivisieteam, dat komend jaar aan zijn dertigste seizoen op het hoogste niveau begint, zal voor het tweede seizoen spelen met het logo van Feyenoord op de borst. Op de nieuwe rood-witte shirts pronkt daarnaast vanaf dit seizoen dus ook de naam Zeeuw & Zeeuw.

Kersverse voorzitter Chiel den Dunnen begeleidde de ondertekening met de woorden: “We zetten hier met basketbal in Rotterdam een grote stap. We willen aansluiting bij de bijna traditionele top vier en dat proces begint hier.”

Eerder tekende ex-bondscoach Toon van Helfteren bij de club en strikte het management de Amerikaanse pointguard Pookie Powell. Het is duidelijk, dat het partnership tussen Zeeuw & Zeeuw en Feyenoord Basketball mooie dingen mogelijk gaat maken.

Terug naar overzicht

Per 1 juni
nieuwe Kia vestiging

in Naaldwijk

Uiteraard hanteren wij de
RIVM maatregelen.

Bekijk details

Nieuwe Kia vestiging