Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw Kia viert haar 12,5 jarig bestaan

Zeeuw & Zeeuw Kia bestaat deze maand 12,5 jaar. Als inspirerende dealergroep is Zeeuw & Zeeuw al jaren een gevestigde naam. Eind 2009 ontvingen zij, toen nog onder de naam Autohaag Zeeuw, het officiële Kia Dealerschap en opende onder leiding van Piet Zeeuw, toenmalig algemeen directeur,  Kia vestigingen in Den Haag en Voorburg.

Sinds 2009 kan iedereen bij Zeeuw & Zeeuw Kia terecht voor nieuwe Kia modellen, daarnaast is er een ruime keuze aan occasions. Voor gecertificeerd en vakkundig onderhoud, APK en schadeherstel staat Zeeuw & Zeeuw Kia ook altijd voor de klant klaar. In de afgelopen 12,5 jaar breidde het Kia Dealerschap binnen Zeeuw & Zeeuw zich uit tot in totaal 8 vestigingen in onder andere Delft, Den Haag, Zoetermeer, Schiedam, Rotterdam, Voorburg en Leiderdorp. De meest recente opening vond in 2020 plaats in Naaldwijk.

“Deze ontzettend mooie mijlpaal hebben we natuurlijk niet alleen bereikt met al onze collega’s, maar hebben we ook te danken aan onze klanten. Wij danken hen dan ook hartelijk voor het vertrouwen in de afgelopen jaren” – Marie-Lise Zeeuw, directeur  Zeeuw & Zeeuw Kia

Meerdere Prestigieuze ‘Dealer of the Year’ awards
Zeeuw & Zeeuw Kia mocht de afgelopen jaren in totaal 8 ‘Dealer of the Year’ awards in ontvangst nemen. Zeeuw & Zeeuw Kia behoort hiermee, met alle 8 de vestigingen, tot een elitegroep. In 2014 werd Zeeuw & Zeeuw zelfs uitgeroepen tot één van de beste Kia-dealers ter wereld en mocht Jan Hofstede, toenmalig merkdirecteur Kia, de ultieme prestigieuze ‘Dealer of the Year’ award in Australië in ontvangst nemen. De ‘Global Dealer Awards’ vormen de ultieme bekroning op het vakmanschap, de servicegerichtheid en de toewijding van top presterende dealers en hun medewerkers. Zeeuw & Zeeuw werd hiermee benoemd tot winnaar van de Platinum Prestige Awards, behorend tot de beste dealers ter wereld. Naast meerdere awards bereikte Zeeuw & Zeeuw Kia ook vorig jaar nog een unieke mijlpaal, het verkocht namelijk als 1e Kia Dealer in Nederland in één jaar meer dan 5.000 nieuwe Kia’s.

De groei van het merk Kia
De groei die Zeeuw & Zeeuw Kia de afgelopen 12,5 jaren mocht doormaken is niet alleen te danken aan het jarenlange vertrouwen van haar klanten maar heeft het succes ook zeker te danken aan de enorme groei die het merk Kia doormaakte. Na de onthulling van de volledig elektrische e-Niro in 2018, het grote succesnummer van Kia, kroop het Aziatische automerk de afgelopen jaren langzaamaan steeds verder omhoog op de ranglijst voor ‘bestverkochte automerk in Nederland’. Op dit moment voert Kia deze ranglijst aan als koploper en is hiermee het bestverkochte automerk van Nederland.

De toekomst
Mede door de komst van de innoverende Kia EV6, recent uitgeroepen tot ‘Car of The Year’, de nieuwe Kia Sportage en de komst van de nieuwe generatie van de Niro, bouwt Kia haar merk steeds verder uit. Laatst genoemde model en tevens succesnummer staat overigens vanaf eind deze maand in de showroom bij Zeeuw & Zeeuw Kia.

Zeeuw & Zeeuw Kia bedankt iedereen voor het jarenlange vertrouwen en kijkt uit naar een mooie toekomst.

Terug naar overzicht