Nootenboom sluit zich aan bij Zeeuw & Zeeuw

Per 1 februari 2023 sluit Nootenboom zich met haar Kia-activiteiten aan bij de Zeeuw & Zeeuw familie. De vestiging in Nootdorp blijft op de bekende locatie aan de Oudeweg gevestigd en ook de bekende gezichten blijven er werkzaam; zowel voor verkoop, de werkplaats als het magazijn.
Voor Zeeuw & Zeeuw wordt dit de negende vestiging waar het merk Kia gevoerd zal worden. De vestiging beschikt over een zeer ruime showroom en werkplaats en een goed geoutilleerde werkplaats.

“Inmiddels is Kia het grootste merk van Nederland en blijft verder groeien, als Zeeuw & Zeeuw hebben we dezelfde ambitie. Deze overname past zodoende uitstekend in onze strategie” aldus Jan Hofstede, CEO Zeeuw & Zeeuw.

Autobedrijf Nootenboom is met haar lange historie een groot begrip in Nootdorp en omgeving. “Na ruim 36 jaar eigenaar geweest te zijn van dit mooie dealerbedrijf is het voor mij tijd om het stokje over te dragen. Zeeuw & Zeeuw is hierin een stabiele en prettige partij gebleken en ik zie daardoor de toekomst van onze dealeractiviteiten met zeer veel vertrouwen tegemoet” geeft eigenaar Henk van Wijk aan.

Zeeuw & Zeeuw Kia merkdirecteur Marie-Lise Zeeuw vult aan: “We zijn erg blij met deze uitbreiding, hierdoor kunnen we zowel op sales als aftersales gebied de klanten in ons verzorgingsgebied nog beter bedienen.”

Zeeuw & Zeeuw

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd.
Zeeuw & Zeeuw is een hip dealerbedrijf dat in 1954 is opgericht en heeft 35 vestigingen, verspreid over Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Tot 2010 was het familiebedrijf volledig gericht op Renault / Dacia, daarna zijn Kia, Ford, Nissan,  Mitsubishi, Hyundai en Suzuki aan het portfolio toegevoegd. Iedere merkkolom heeft zijn eigen mensen: van monteur tot directeur. Dit zorgt voor focus en verdieping van (vak)kennis. Over alle merken heen wordt een totale verzorging van mobiliteit aangeboden: lease, verzekeringen, financieringen en schadehulp. De zakelijke dienstverlening gaat net iets verder dan wat je normaal in de markt ziet. In de merkenmix zitten veel hybride en volledig elektrische auto’s. Zo helpt Zeeuw & Zeeuw klanten hun wagenpark duurzaam in te richten.

Zeeuw & Zeeuw hecht veel waarde aan zelfwerkzaamheid: “Wij doen het liefst alles zelf, van overnames tot content creëren voor social media”. Met de ondersteuning van sportactiviteiten en goede doelen neemt Zeeuw & Zeeuw haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Vakgarage Nootenboom

Autobedrijf Nootenboom bestaat al meer dan 60 jaar en is erkend Kia reparateur. Sinds oktober 2015 is Nootenboom officieel aangesloten bij Vakgarage. Voor Zeeuw & Zeeuw zal dit de eerste Vakgarage vestiging worden.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?