Kia schadeherstel

Schade aan uw Kia komt altijd op een verkeerd moment. Op het moment dat u schade rijdt heeft u al genoeg dingen aan uw hoofd. Op dit moment komt Zeeuw & Zeeuw om de hoek kijken. Zeeuw & Zeeuw is úw Kia garage wat betreft schadeherstel. Wij regelen alles voor u! De financiële afhandeling, het schadeherstel en zelfs vervangend vervoer zodat u weer snel en zorgeloos op pad kunt! Ook voor kleine Kia reparaties kunt u bij ons terecht. 

Werkplaatsafspraak maken

 

Wat te doen bij Kia schade?

Als uw Kia schade heeft, wilt u zo snel mogelijk en tegen zo laag mogelijke kosten, weer op weg geholpen worden. Om u voor en tijdens dit proces het hoofd boven water te laten houden, hebben wij voor u een stappenplan opgesteld. Hiermee kunt u overzichtelijk zien welke stappen u zelf dient te nemen en welke Z&Z Schade voor u uit handen neemt.

1. Meld de Kia schade bij uw verzekering

In alle gevallen van autoschade moet u een Europees schadeformulier invullen, welke getekend moet worden door betrokken partijen. Meldt uw schade zo spoedig mogelijk aan uw tussenpersoon, verzekeraar of leasemaatschappij. Vervolgens stel je de tegenpartij aansprakelijk via uw eigen rechtsbijstandsverzekeraar of tussenpersoon.

2. Meld de Kia schade bij ons

U meldt uw schade telefonisch of u komt langs op één van onze vestigingen. Wij zijn maandag tot vrijdag geopend van 08:15 – 17:00 uur. Vergeet u daarbij niet de volgende documenten mee te nemen:
»Kentekenbewijs 1a en 1b
»Groene kaart
»Europees schadeformulier
»Geldig rijbewijs

3. Wij taxeren de schade

Als u uw Kia brengt zullen we direct de schade taxeren. Als de schade niet gedekt wordt door uw verzekering of u kunt het niet verhalen op de tegenpartij, hoort u direct wat voor u de kosten zullen zijn van de reparatie. Als de schade gedekt wordt door de verzekering zal in veel gevallen een expert van de maatschappij de schade taxeren.

4. Taxatie door schade-expert van de verzekeraar

Indien de kosten worden gedekt door een verzekeraar zal in veel gevallen een expert een schade rapport opmaken. Wij zullen dit voor u regelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het door alle verzekeraars erkende Audatex-systeem. In de meeste gevallen gebeurt dit binnen 1 of 2 dagen na de schademelding.

5. Gratis vervangend vervoer

Indien gewenst ontvangt u van ons gratis vervangend vervoer, ongeacht uw type verzekering of de schuldvraag van het ongeluk. U betaalt alleen de verbruikte benzine. Zo houden wij u mobiel gedurende de schadeherstel periode.

6. Start van de reparatie

We zullen de reparatie van uw Kia starten nadat we de kosten van de autoschade hebben afgestemd met de betalende partij. Dit kunt u zijn, als eigenaar van de Kia, maar ook een lease- of verzekeringsmaatschappij. Zodra er toestemming is van alle betrokken partijen beginnen wij met het herstel van de autoschade.

7. Aflevering

Als u uw Kia brengt voor reparatie maken wij een afspraak wanneer deze weer klaar is. U krijgt een telefoontje wanneer u uw Kia daadwerkelijk kunt ophalen.

8. Betaling

Als u een Casco-verzekering heeft kunnen wij een acte van cessie opmaken. Samen met het schaderapport sturen wij dit op naar uw verzekering, die het schadebedrag aan ons zal betalen. U heeft er geen omkijken naar. Als u de schade kunt verhalen op de tegenpartij zal de verzekering het schadebedrag uitkeren als alle administratieve procedures zijn afgehandeld. Als de schade niet gedekt en u niet Casco verzekerd bent, dient u de schade zelf betalen.

Omdat u waarschijnlijk niet vaak met deze situatie te maken heeft kunnen wij ons goed voorstellen dat u toch nog vragen heeft. Aarzel niet om te bellen of langs te komen. Wij nemen graag voor u even de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken Kia schadeherstel

Via onderstaande knop kunt u direct een werkplaatsafspraak inplannen of u kunt contact met ons opnemen als u nog vragen heeft.
U kunt ook contact opnemen met: > Z&Z Schade Den Haag: 070 – 384 05 88

Plan een afspraak Werkplaats

Is uw Kia toe aan een onderhoudsbeurt?
Plan online snel en eenvoudig uw werkplaatsafspraak en bepaal zelf uw gewenste tijdstip.

Werkplaats acties - Mis ze niet!

 • Kia Internationale Wegenhulp

  Het kan natuurlijk een keer onverhoopt gebeuren dat u met pech komt te staan. Met de Kia Internationale Wegenhulp (KIW)…

  Het mobiliteitspakket voor uw Kia al voor €34,95

  Bekijk actie Bekijk "Kia Internationale Wegenhulp "
 • Met voldoende grip de winter door?

  Toe aan een bandenwissel? Ook daarvoor kunt u bij Zeeuw & Zeeuw Kia terecht. Wij raden u aan om in…

  Zeeuw & Zeeuw bandenwissel, vanaf €92,50

  Bekijk actie Bekijk "Met voldoende grip de winter door? "
 • Gratis navigatie update bij onderhoud.

  Heeft u een origineel navigatiesysteem in uw Kia? Profiteer dan van de Kia navigatie update en ga altijd up-to-date de…

  Altijd met de laatste (gratis) updates de weg op!

  Bekijk actie Bekijk "Gratis navigatie update bij onderhoud. "
 • Doe de gratis airco check

  Heeft u het idee dat uw airco op dit moment niet helemaal lekker functioneert? Laat dan gratis bij Zeeuw &…

  En ga koel de zomer door!

  Bekijk actie Bekijk "Doe de gratis airco check "
 • APK Keuring van uw auto

  Moet uw auto een APK Keuring ondergaan? Plan dan bij Zeeuw & Zeeuw, ongeacht uw automerk, zeer voordelig uw APK…

  GRATIS tijdens onderhoudsbeurt

  Bekijk actie Bekijk "APK Keuring van uw auto "
 • Nieuwe ruitenwissers

  Nieuwe ruiterwisserbladen zorgen voor een helder zicht op de weg. Bent u toe aan nieuwe ruitenwissers? Wij monteren deze geheel…

  Montage geheel gratis

  Bekijk actie Bekijk "Nieuwe ruitenwissers "

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

 • Snel
 • Vakkundig
 • Orginele onderdelen
 • Voordelige afhandeling

Werkplaats video's

 • Kleine beurt

 • Grote beurt

 • Airco service

 • Distributieriem

 • Schokdempers vervangen

 • Remmen

 • Koppeling

 • Brandstofbesparingstips

 • Originele onderdelen