De beste zorg voor uw auto Profiteer van onderhoud acties

Doe de gratis airco check En ga koel de zomer door!

Het zonnetje schijnt buiten inmiddels weer volop, dat betekend dat de airco in uw Kia vast weer overuren draait. Hoe een airco precies werkt weet eigenlijk iedereen wel, maar wist u dat het enorm belangrijk is om uw airco regelmatig goed te onderhouden? Ook ongeacht hoeveel u uw airco gebruikt. Met een goed werkende airco rijdt u aangenaam van A naar B en zorgt ervoor dat u fris achter het stuur zit. Een slecht onderhouden airco werkt minder goed en kan hierdoor leiden tot een hoger brandstofverbruik. Daarnaast kunnen er door een slecht onderhouden airco ook nare luchtjes ontstaan en op termijn kan de airco zelfs schadelijk voor de gezondheid worden. Al met al leiden slecht onderhouden airco’s vaak ook tot extra hoge reparatiekosten. Kortom, voorkom dure, nare verrassingen en laat uw airco daarom jaarlijks door Zeeuw & Zeeuw Kia checken!

Gratis airco check

Heeft u het idee dat uw airco op dit moment niet helemaal lekker functioneert? Laat dan gratis bij Zeeuw & Zeeuw Kia uw airco nakijken om narigheid te voorkomen. Maak nu snel via onderstaande button een werkplaatsafspraak en rij koel de zomer door.

Airco reinigen

Bacteriën, virussen, pollen en schimmels komen uw Kia binnen via het ventilatie- en airconditioningsysteem. Zelfs als uw Kia aan de buitenkant schoon is en er van binnen ook schoon uitziet, kunnen er nog steeds ongewenste passagiers meeliften. Eenmaal in het interieur kunnen ze voor u en uw passagiers onaangename maar ook gevaarlijke problemen veroorzaken, zoals: vieze geuren, hooikoorts, allergieën of zelfs in extreme gevallen astma. Laat daarom regelmatig uw airco reinigen, hierbij vervangen wij de interieur-/pollenfilters. U kunt uw airco bij Zeeuw & Zeeuw Kia ook laten reinigen vanaf € 39,95.

Airco onderhoudsbeurt

Door uw airco regelmatig ook door onze werkplaats te laten onderhouden voorkomen wij voor u dat uw airconditioning stuk gaat. Een airco repareren of vervangen is namelijk een dure aangelegenheid. Tijdens een complete airco onderhoudsbeurt wordt uw airco volledig nagekeken en bijgevuld. Uw airco maakt gebruik van koudemiddel, dit zorgt voor de koele lucht in uw auto. Dit koudemiddel moet regelmatig bijgevuld worden. Wij adviseren u om het jaar een airco onderhoudsbeurt uit te laten voeren en daarmee uw koudemiddel bij te laten bijvullen, dit om de effectiviteit van uw airco te waarborgen. Een airco onderhoudsbeurt plant u al in vanaf 99,-*

 

Maak direct een werkplaatsafspraak
*dit bedrag is exclusief koudemiddel

Terug naar overzicht