De beste zorg voor uw auto Profiteer van onderhoud acties

Kia Internationale Wegenhulp Het mobiliteitspakket voor uw Kia al voor €34,95

Bij Zeeuw & Zeeuw willen wij graag dat u zorgeloos kunt genieten van uw Kia. Het kan natuurlijk een keer onverhoopt gebeuren dat u met pech komt te staan. Met de Kia Internationale Wegenhulp (KIW) garantie helpen wij u weer snel de weg op. Altijd en overal. Ook op vakantie.

Het mobiliteitspakket voor uw Kia
Wij raden u ten allen tijden aan om voor Kia Internationale Wegenhulp Pro te kiezen. Reden? Hiermee kunnen wij u op vrijwel iedere plek in Europa helpen, zelfs bij u voor de deur. 90% van alle niet startende auto’s gebeurd vaak gewoon thuis voor de deur en dan pas komen veel mensen tot de conclusie dat de verzekering geen dekking geeft in de woonplaats. Dat willen wij voor u voorkomen. U gaat ook vast wel eens een dagje of weekendje weg net over de grens? Dan bevindt u zich al in het buitenland, iets wat veel mensen zich niet realiseren. Maar je zal er maar net met pech komen te staan. Het KIW pro pakket ondersteund niet alleen dekking bij pech, maar ook bij verkeerd tanken, kwijtgeraakte autosleutel of een lege laadaccu van uw EV. Kortom in alle gevallen zullen wij ons uiterste best doen om u weer op weg te helpen.

Caravandekking
Dit jaar weer lekker met de caravan op vakantie? Vergeet dan niet, naast uw KIW Pro dekking, nog apart een caravandekking af te sluiten. Hiermee bent u ervan verzekerd dat als u met auto en caravan langs de weg komt te staan wij uw caravan ook meenemen. Deze dekking geldt overigens ook voor een aanhanger.

Kia Internationale Wegenhulp is ook af te sluiten bij aankoop van een occasion.

 


Terug naar overzicht