Zeeuw & Zeeuw wint ‘Kia Top Dealer Award 2024

Zeeuw & Zeeuw Kia wint ‘Kia Top Dealer Award 2024’

Op 18 januari ontving Marie-Lise Zeeuw (Merkdirecteur Zeeuw & Zeeuw Kia) de award uit handen van Léan Verstoep, Marcel Sluis, Thomas Pril en Bauke van Moorsel van Kia Nederland.

‘Deze felbegeerde prijs is een erkenning van het toegewijde werk en de buitengewone inzet van het gehele team door uitstekende verkoopresultaten te behalen, ongeëvenaarde klantenservice en aftersalesdiensten te bieden aan onze klanten’ reageert Marie-Lise Zeeuw enthousiast.

De ‘Kia Top Dealer Award’ wordt jaarlijks toegekend aan Kia-dealers die de beste prestatie leveren op het gebied van sales en aftersales.

Het merk Kia staat synoniem voor innovatie, is een ware pionier in de huidige auto-industrie en levert modellen af met fantastische designs. Het is een eer om deel uit te maken van een merk dat niet alleen voldoet aan de huidige verwachtingen van automobilisten, maar ook anticipeert op toekomstige trends en behoeften. Zoals de komst van het vlaggenschip; de Kia EV9 en de toekomstige elektrische PBV voertuigen.

Zeeuw & Zeeuw is dan ook meer dan trots dat wij met 8 Kia vestigingen als merkdealer deel uit mogen maken van dit succesverhaal.

Felicitaties aan het hele team van Zeeuw & Zeeuw Kia voor deze welverdiende bekroning op hun inzet en succesvolle inspanningen.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?