Over ons

Een nieuwe Kia, speciaal voor vrouwen

Een nieuwe auto kopen meer iets voor mannen? Zeker niet! Want ook vrouwen hebben specifieke wensen als het aankomt op een nieuwe auto, zoals de kleur, interieur of accessoires. Kom daarom eens langs bij Zeeuw & Zeeuw Leiderdorp. Wij snappen als geen ander dat je als vrouw zijnde blij wordt van exclusieve edities met verfijnde details, extra accessoires, begrijpelijke taal. Dit alles geeft een fijne shopping experience. Kom daarom gezellig bij ons langs! 

Maak kennis met exclusieve Kia edities

Een opvallende, luxueuze styling. Gouden accenten. Klein van stuk, maar toch krachtig. De exclusieve Kia edities zijn speciaal ontworpen voor vrouwen! Neem bijvoorbeeld de speciale edities van de Kia Picanto, een auto die veel vrouwen past! Er wordt regelmatig samengewerkt met de mooiste merken en de beste designers. Deze Kia’s beschikken daarom over verfijnde accenten geven, die net dat beetje extra geven. Bovendien zijn het gelimiteerde uitvoeringen. Een unieke Kia! Nieuwsgierig naar deze stijlvolle uitvoeringen? Stap binnen in onze showroom en bewonder deze stijlvolle uitvoeringen zelf!

Bezoek ons

De Kia modellen voor jou en het gezin

Een Kia is niet alleen geschikt voor jou als vrouw, maar ook voor het gezinsleven. Zo hebben we in ons assortiment ook modellen waarin het gehele gezin comfortabel en veilig kan zitten. Neem bijvoorbeeld de Kia Ceed Sportswagon of de Kia Stonic. Beide modellen zijn perfect voor het gezin. Ze beschikken over ruime zitplaatsen en er is genoeg plek voor al uw boodschappen. Ook toe aan een Kia gezinsauto? Bekijk onze modellen.

Bekijk onze Kia's Bekijk onze occasions

 

Onze gezellige vrouwen events

Bij Zeeuw & Zeeuw maken we je blij. Dat doen we onder andere door gezellige events te organiseren op de vestiging. Tijdens deze events verwelkomen we je met een hapje en een drankje, uit onze eigen leefkeuken, laten we je kennismaken met verschillende Kia modellen en adviseren we je graag over de laatste trends en extra accessoires zodat jij snel, veilig én fashionable de weg op kunt. Weten wanneer ons eerstvolgende event plaatsvindt? Bekijk dan onze kalender. Wil je zelf een evenement organiseren in onze showroom, dat kan! Bel ons op: 071 760 06 00 of stuur een e-mail naar: info.leiderdorp@zeeuwenzeeuw.nl.

Bekijk onze vrouwen evenementen

 

Zeeuw & Zeeuw, meer voor vrouwen!

Bij Zeeuw & Zeeuw ben je dus aan het juiste adres voor een nieuwe auto. Of je nu op zoek bent naar een compacte, vrouwelijke stadsauto of een stijlvolle cross-over, een Kia of een ander merk, een nieuwe auto of een occasion, wij helpen je bij het maken van de juiste keuze en beantwoorden al je vragen.

Jouw nieuwe auto vind je bij Zeeuw & Zeeuw!

 

Terug naar Meer voor vrouwen

Wij zijn

Geopend

en hanteren alle RIVM maatregelen.

Afspraak maken

Liever thuisblijven?

Video Belafspraak maken

Wij zijn geopend