APK

DE VOORDELEN VAN MITSUBISHI APK-SERVICE

  • Alleen afmeldkosten i.c.m. onderhoudsbeurt.
  • Gratis Mitsubishi Mobiliteitsservice bij onderhoudsbeurt.
  • Merkspecialistische kennis.
  • Merkspecialistisch gereedschap.
  • Uitsluitend originele Mitsubishi-onderdelen.

Maak direct een werkplaatsafspraak

MET ZEEUW & ZEEUW BLIJFT UW MITSUBISHI IN TOPCONDITIE

De APK (algemene periodieke keuring) is een wettelijk verplichte keuring voor auto’s ouder dan drie jaar of vier jaar*), ter bevordering van de verkeersveiligheid en bescherming van het milieu. Deze wet geldt voor alle personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

Aan de hand van een vastgestelde checklist controleert de monteur uw Mitsubishi op diverse veiligheids- en milieuaspecten.

APK KOSTEN
APK: €34,95
APK i.c.m. onderhoudsbeurt: € 5,70 (Je betaalt alleen de afmeldkosten)

MIJNMITSUBISHI CARD

Je ontvangt bij het periodiek onderhoud gratis de MijnMitsubishi Card. Daarmee heb je tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt (maximaal 1 jaar) recht op 24/7 pechhulp in heel Europa.

WOONPLAATSSERVICE
Deze aantrekkelijke pechhulp geldt ook in je eigen woonplaats. Bijvoorbeeld als op een koude winterochtend de auto niet wil starten of als je per ongeluk de sleutels in de auto laat liggen. En zelfs wanneer je abusievelijk de verkeerde brandstof tankt. Met Mitsubishi Mobiliteitsservice blijf je altijd zorgeloos rijden!

SERVICE BINNEN NEDERLAND
Ook in het buitenland, in heel Europa, kun je bij pech onderweg op de Mitsubishi Mobiliteitsservice rekenen. Via het 24-uurs bereikbare alarmnummer krijg je direct een Nederlands sprekende hulpverlener aan de lijn aan wie je je verhaal kwijt kunt. Hij of zij onderneemt vervolgens alle noodzakelijke stappen om je weer zo snel mogelijk op weg te helpen.

SERVICE IN HET BUITENLAND
Bij pech onderweg ben je ervan verzekerd dat de auto ter plaatse wordt gerepareerd of zo nodig naar de dichtstbijzijnde Mitsubishi-dealer of een Erkend Servicecentrum van MITSUBISHI MOTORS wordt gebracht. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

VOORDELEN VAN DE MIJNMITSUBISHI CARD
– Gratis pechhulp in je woonplaats, heel Nederland en heel Europa
– Reparatie ter plaatse of zo nodig sleephulp naar de dichtstbijzijnde Mitsubishi-dealer of Erkend Servicecentrum van MITSUBISHI MOTORS.
– Vakkundige hulp met merkspecialistische kennis en gereedschap
– Gratis vervangend vervoerdekking (max. 2 werkdagen)
– 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
– Maakt andere (betaalde) hulpdiensten overbodig

Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi zorgt voor je!

Terug naar Mitsubishi