Mitsubishi ASX – Blijf op de hoogte

Laat uw gegevens achter.

DE NIEUWE MITSUBISHI ASX

Slimme technologie. Herkenbaar design. Geëlektrificeerde aandrijflijnen. Maak kennis met de nieuwe generatie Mitsubishi ASX. De nieuwe ASX is de derde Mitsubishi met een plug-in hybride-aandrijving en sluit aan bij de succesvolle Outlander PHEV en Eclipse Cross PHEV.

DESIGN

De nieuwe ASX is herkenbaar aan het ‘Dynamic Shield’ aan de voorzijde. Dat maakt hem zowel dynamisch als robuust. Uiteraard ontbreekt het iconische Mitsubishi-logo met de drie diamanten niet. De flanken van de auto verbinden een vloeiend silhouet met een brede, hoge schouderpartij. Dat geeft de nieuwe ASX een wendbare en sportieve uitstraling. Velgen van 17 of 18 inch onderstrepen het krachtige postuur van de ASX.

INFOTAINMENT

De centraal geplaatste Smartphone-link Display Audio (SDA) vormt de belangrijkste verbinding tussen de bestuurder, de systemen aan boord en het infotainmentsysteem. Er is keuze tussen een liggend scherm van 7 inch of een staande variant die 9,3 inch meet. Standaard is de mogelijkheid om smartphones draadloos te koppelen aan de auto (zowel Apple CarPlay® als Android Auto™).

VEELZIJDIG INTERIEUR

Het interieur van de nieuwe ASX biedt een geslaagde mix van stijl en comfort met ruimte en veelzijdigheid plus ook nog eens de nieuwste infotainmenttechnologie. De bagageruimte is 332 liter (VDA). Wie beenruimte tijdelijk wil inruilen voor extra bagageruimte kan de achterbank helemaal naar voren schuiven. Op die manier beschikt de ASX over nog eens 69 liter (VDA) extra laadruimte.


GARANDEER EEN PROEFRIT

Wij houden u graag op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen van de nieuwe Mitsubishi ASX. Meld u snel aan en garandeer als één van de eersten een overweldigende proefrit bij één van onze Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi vestigingen.