De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV komt in 2024 naar Europa

Mitsubishi Motors Europe blijft zijn gamma uitbreiden en investeren in de Europese markt. In navolging van de introductie van de nieuwe generatie ASX en de volledig nieuwe COLT, die in de herfst van 2023 op de markt komt, brengt Mitsubishi Motors in 2024 zijn vlaggenschip naar Europa: de Outlander PHEV.

De nu al bekroonde nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV bouwt voort op het succes van de baanbrekende eerste generatie plug-in hybride SUV. Daarvan heeft Mitsubishi 200.000 exemplaren verkocht in Europa sinds de lancering in 2013. De nieuwe generatie familie-SUV ontving in de afgelopen twee jaar meer dan 20 prijzen* voor design en technologie.

“De komst van de Outlander PHEV bevestigt nogmaals Mitsubishi Motors’ betrokkenheid bij de Europese markt. Het is tevens een belangrijke nieuwe stap in ons productplan en onze terugkeer in het Europese D-SUV-segment”, aldus Frank Krol, President & CEO van Mitsubishi Motors Europe. “Van de drie vorige generaties van de Outlander zijn sinds de lancering in 2003 meer dan een half miljoen exemplaren verkocht in Europa. Ons nieuwe Outlander PHEV-vlaggenschip maakt deel uit van de 4e generatie Outlander en brengt Mitsubishi Motors in Europa naar een hoger niveau met zijn bekroonde design en technologie.”

Premium-gevoel met beproefde techniek

Met de designtaal Sculpted Solidity op de flank, het bekende Dynamic Shield aan de voorkant en het unieke Hexaguard Horizon-design aan de achterzijde is ook de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV onmiskenbaar een product van Mitsubishi Motors. Het design straalt veiligheid en kracht uit en combineert dat met een hoog niveau van kwaliteit, functionaliteit en Japans vakmanschap voor een premium-gevoel. De nieuwe Outlander PHEV heeft de tweede generatie van Mitsubishi Motors’ geavanceerde, op EV gebaseerde Plug-in Hybrid systeem met twee motoren en vierwielaandrijving met DNA uit de rallysport. De technologie is in 2021 in de vorige generatie Outlander PHEV en in de Eclipse Cross PHEV geïntroduceerd en goed ontvangen door kopers in Europa. De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV is voorzien van de nieuwste technologieën voor bestuurdersassistentie en infotainment. Net als bij andere modellen van Mitsubishi Motors blinken de technologieën en systemen bij de nieuwe Outlander PHEV uit in veiligheid, comfort en bedieningsgemak.

De nieuwe Outlander PHEV verschijnt in 2024 op de Europese markt.

* Meer dan 20 Awards toegekend aan de Outlander & Outlander PHEV gecombineerd voor technologie en design.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?