Feestelijk heropeningsweekend Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi Utrecht

De showroom van Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi in Utrecht is geheel gerenoveerd en daarom nodigen wij u graag uit voor ons feestelijk heropeningsweekend van vrijdag 31 maart t/m zaterdag 1 april.

Kom gezellig langs aan de Sterrebaan 18 en zie met eigen ogen dat wij klaar zijn voor een nóg betere dienstverlening op het gebied van nieuwe Mitsubishi-modellen, een ruim aanbod occasions, onderhoud, reparatie en Suzuki-erkend reparateurschap.

UCamp campers 

Bij Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi Utrecht zijn wij u ook graag van dienst met UCamp: dé specialist in camperbouw, onderhoud en verkoop. UCamp heeft een uitgebreid assortiment aan omgebouwde campers en is daarnaast BOVAG erkende kampeerautodealer, ook gevestigd in Gouda. Neem tijdens ons heropeningsweekend gerust een kijkje en bereid u voor op een prachtig voorjaar.

Nieuwe generatie ASX 

De kers op de taart staat van ons feestelijk heropeningsweekend is de nieuwe generatie Mitsubishi ASX. Deze comfortabele en rijk uitgeruste SUV met keuze uit vier aandrijfsystemen staat dan te schitteren in onze showroom, klaar voor een overtuigende proefrit.

Team Zeeuw & Zeeuw Utrecht begroet u graag onder genot van een kopje koffie en gebakje! Zien wij u daar?

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?