Financiering

 

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Vast maandbedrag
  • Aanbetaling (uit inruil) mogelijk
  • Looptijden 12 tot 60 maanden
  • Geen maximaal te financieren bedrag
  • Extra of vervroegd aflossen mogelijk
  • Slottermijn mogelijk
  • Voor nieuwe auto’s en occasions
  • Kosteloze beëindiging van het contract bij overlijden
  • Jij bent eigenaar van de auto

HOE WERKT HET

Je hebt de keuze om het hele aankoopbedrag of slechts een gedeelte te financieren. Je kunt een aanbetaling doen met de inruil van je huidige auto of van je spaargeld. Het restbedrag kun je financieren. De looptijd en het rentepercentage worden vooraf vastgesteld. Daarom blijft het maandbedrag tijdens de gehele periode gelijk. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Benieuwd wat de autofinanciering voor jou kan betekenen? Onze adviseurs beantwoorden graag je vragen over modellen, mogelijke financieringsvormen en voorwaarden

*Benoemde maandbedragen o.b.v. Space Star 1.0 Entry met 35,10% aanbetaling, ASX 1.6 ClearTec Entry met 34,2% aanbetaling, Eclipse Cross 1.5 ClearTec Pure met 32,60% aanbetaling, Outlander Intense+ met 35,30% aanbetaling en Outlander PHEV Pure met 31,80% aanbetaling. Gecommuniceerde maandbedragen inclusief inruilbonus, 30% slottermijn en een looptijd van 48 maanden tegen 3,9% rente. De inruilbonus is geldig t/m 29 juni, bekijk hier de voorwaarden

Rekenvoorbeeld voor financiering Consumentenadviesprijs Aanbetaling / Inruilwaarde Totaal kredietbedrag Looptijd in maanden Slottermijn Totaal te betalen bedrag; Maandbedrag
3,9 % €12.500 €3.750 €8.750 36 €4.000 €9.495 €153
3,9 % €12.500 €3.750 €8.750 36 €4.000 €9.495 €120

DISCLAIMER

De 3,9% Financiering is geldig op nieuwe auto’s gekocht in het Mitsubishi Motors dealernetwerk (MMFS) en heeft een jaarlijks kostenpercentage van 3,9%. Looptijden beschikbaar van 12 tot 48 maanden. Voor occasions geldt een jaarlijks kostenpercentage van 5,9% en is geldig op occasions gekocht in het Mitsubishi Motors dealernetwerk (MMFS). Voor occasions zijn looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden. Voor nieuwe auto’s en occasions geen maximaal te financieren bedrag en is een slottermijn mogelijk. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden en 30% bij 48 maanden). Op de financiering zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Mitsubishi Motors Financial Services (MMFS) behoudt zich het recht voor de rente zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen www.vfn.nl/consumenten, toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min.10% aanbetalen. Auto mag maximaal 15 jaar oud zijn aan het einde van de financiering. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door MMFS. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden. MMFS is de handelsnaam voor financieringsactiviteiten voor Mitsubishi voertuigen aangeboden door RCI Financial Services B.V. en wordt gebruikt met toestemming van Mitsubishi Motors Corporation. RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781).

Bekijk de algemene voorwaarden die op het krediet van toepassing zijn.

DIENSTENWIJZER
Bekijk hier de Dienstenwijzer. De dienstenwijzer geeft informatie over de particuliere diensten / services en de werkwijze van Mitsubishi Motors Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V..

PRIVACYVERKLARING
In het kader van haar dienstverlening verwerkt Mitsubishi Motors Financial Services persoonsgegevens. Mitsubishi Motors Financial Services is een handelsnaam van RCI Financial Services B.V. (hierna ‘’RCI’’). Informatie over de wijze waarop RCI je persoonsgegevens verwerkt, kun je raadplegen via de Privacyverklaring van RCI. Raadpleeg hier de Privacyverklaring.

Voor vragen en/of opmerkingen over de wijze waarop RCI omgaat met je persoonsgegevens, kun je per mail contact opnemen via dataprotectionofficer-netherlands@rcibanque.com. Of schriftelijk naar Mitsubishi Motors Financial Services, t.a.v. Data Protection Officer, Postbus 75760, 1118 ZX, Schiphol – Rijk 020 354 96 20.

Terug naar Mitsubishi