De nieuwe Mitsubishi ASX

Met zijn opgefriste, stoere en robuuste front- en achterdesign oogst de nieuwe ASX overal bewonderende blikken. Met zijn brede, solide design en veelzijdige bagageruimte gaat hij geen uitdaging uit de weg. Wat je bestemming ook is, onderweg is het volop genieten. Daarbij blijf je altijd in contact met de wereld om je heen, dankzij de modernste infotainment en slimme technologie die de markt te bieden heeft. De nieuwe ASX is uitgevoerd met een 2.0-liter 16-kleppen-4-cilinder MIVEC*-motor. Deze is leverbaar met een  CVT-automaat. Beide uitvoeringen beschikken over Auto Stop & Go. Deze motor biedt voldoende vermogen voor sportieve prestaties en is tegelijk zuiniger dankzij het lichtere aluminium motorblok.

Op 27 en 28 september staat de nieuwe ASX centraal in onze showroom!
Wilt u de nieuwe ASX komen bewonderen? Klik dan op onderstaande button!

 

Ik ben geïnteresseerd

Key Features

 • Exterieur
 • Interieur
 • Veiligheid
 • Exterieur

  Exterieur

  De stoere grille, die fraai overgaat in de strakke koplampunits, geeft de auto zijn indrukwekkende front. Scherp gesneden, gewelfde flanken en fraaie lichtmetalen velgen maken de sportieve, stijlvolle looks van de nieuwe ASX compleet. Waarom opgaan in de massa, wanneer je erboven uit kunt steken?
  Met de nieuwe bovengrille en voorbumper heeft het front van de nieuwe ASX een nog krachtiger SUV-uitstraling. Maar het is meer dan alleen fraaie looks. Het front omvat namelijk het DYNAMIC SHIELD. Een uniek design dat extra bescherming biedt aan zowel de inzittenden als aan voetgangers. En door de aflopende motorkap kun je de hoeken van de auto beter overzien, wat het in- en uitparkeren nog eenvoudiger maakt.

 • Interieur

  Interieur

  Voor een compacte SUV biedt de ASX verrassend veel hoofd- en beenruimte/ Niet alleen voorin maar ook aan de passagiers op achterbank. De hoogwaardige afwerking van de diverse details en de hoogwaardige technologie aan boord zorgen elke rit opnieuw voor maximaal rijplezier.
  Met 406 liter is de bagageruimte enorm vergeleken met de concurrentie.

  Het Smartphone Link Display Audio system (SDA) is fraai geïntegreerd in het centrale bedieningspaneel op het dashboard. Dit infotainmentsysteem is beter dan ooit. Het beschikt nu over een 8-inch display, een navigatiesysteem en een snellere processor. Hierdoor verloopt het laden van de gewenste informatie tweemaal zo snel als voorheen. SDA geeft ook audio- en reisinformatie weer, zoals het brandstofverbruik en de resterende actieradius. Android Auto™*: sluit je Android™ smartphone op SDA aan en je kan jouw favoriete apps met je stem bedienen.

 • Veiligheid

  Veiligheid

  Het nieuwe NissanConnect infotainmentsysteem heeft Apple CarPlay® waarmee inzittenden de apps op hun smartphone kunnen spiegelen aan het 8-inch display.

  Met de NissanConnect Services app hebben eigenaren van de Nissan JUKE controle over verschillende aspecten van hun auto. Ze kunnen bijvoorbeeld zien of hun JUKE op slot staat en zo niet, de portieren alsnog op afstand vergrendelen.

  Om het leven van JUKE-rijders nog gemakkelijker te maken, hebben eigenaren met Google Assistant controle over diverse functies zoals de verlichting. Bovendien kunnen ze bestemmingen naar het navigatiesysteem van de auto sturen door tegen hun smartphone te praten.

Mitsubishi ASX Pure, Intense en Instyle

Om de lancering van de gloednieuwe Nissan Mitsubishi ASX te vieren, zal de nieuwe ASX vanaf 27 en 28 september centraal staan in onze shworoom en kunnen klanten vandaag al een bestelling plaatsen voor een nieuwe ASX!

De ASX Pure is al leverbaar vanaf €28.240 bij Zeeuw & Zeeuw!
De ASX Pure is standaard uitgerust met o.a. een 2.0 liter 16-klepsviercilinder SOHC MIVEC motor, INVECS-III CVT (automaat), 16 inch lichtmetalen velgen met 215/70R16-banden, Led-koplampen, Stoelverwarming voorzijde, 8 inch Smartphone link Display Audio (SDA), Licht- en regensensor en nog tal van andere opties. De ASX zal leverbaar zijn in 3 uitvoeringen; Pure, Intense en Instyle

Bekijk ASX 2020 Bekijk ACTIES

Terug naar Mitsubishi