Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi: even voorstellen… Service Adviseur Tamara!

Meet the team! Tamara werkt al een aantal jaar op de After Sales afdeling. De Katwijkse is ooit begonnen als telefoniste bij Automobielbedrijf Oudshoorn en sinds de overname werkzaam als Service Adviseur bij Zeeuw & Zeeuw.

“Toen wij werden overgenomen zijn wij met goede handen ontvangen door Michele Zeeuw. Een vrouw die je niet behandeld als een nummer maar als persoon. Die luistert naar je luistert en die je adviezen op volgt.” Aldus Tamara.

Hoe begint de dag van een service adviseur? “Leenauto’s klaarzetten, pc aanzetten, thee zetten en mijn lieve collega’s gedag zeggen.”. Dat die lieve collega’s van Tamara een goede band hebben met elkaar blijkt wel uit een leuke anekdote die ze vertelt: “Het was een keer in de zomer zo warm dat de mannen van de werkplaats in hun boxers onder de brand slang gingen staan om af te koelen na werktijd, dat vergeet ik nooit meer!”. Het eerste wat Tamara op zakelijk gebied gaat doen als de COVID periode voorbij is dan ook een leuk uitje organiseren voor haar collega’s. “Ondanks deze moeilijke tijd hebben we een hecht team en werken we altijd naar een goed en mooi resultaat. Daar ben ik dankbaar voor”.

Werken in Corona tijd vindt Tamara sowieso erg lastig: “Klanten geen hand meer geven. Een echt persoonlijk praatje maken wat altijd op afstand moet. Ik ben blij als alles weer normaal is!”.

Toch gaat Tamara nog steeds met erg veel plezier naar haar werk elke dag: “Het leukste aan mijn functie vind ik de klanten. Elke dag weer vind ik het fijn om ze te woord te staan. Van veel klanten weet ik ook echt wie ze zijn. Na zoveel jaar hebben wij en een hechte klanten kring opgebouwd. Als een klant dan vertelt dat hij/zij gaat verhuizen naar de andere kant van het land vind ik het oprecht jammer dat ik ze niet meer ga zien. Daarnaast vind ik het afwisselende werk en soms de stress momenten hoe we het allemaal weer moeten oplossen ook een uitdaging om het allemaal te regelen. Klant tevredenheid staat bij mij op nummer 1.”

Contact met Tamara of de vestiging Leiderdorp?

 

Contact
Terug naar overzicht