Online diensten

Een andere auto aanschaffen? Dat is bij ons zowel offline als online mogelijk.

Stap 1: Oriëntatie

Autovideo aanvragen

Wilt u één van onze modellen (nieuw of gebruikt) nader bekijken? Vraag dan een autovideo aan. Onze verkoopadviseurs maken voor u een video met uitleg over deze specifieke auto. De video ontvangt u in uw mailbox

Livechat

Kom via onze website direct in contact met één van onze collega’s

Videobellen

Via videobellen biedt Zeeuw & Zeeuw u de ideale oplossing op afstand: een online afspraak met één van onze verkoopadviseurs. U maakt met één van onze medewerkers een afspraak op een moment waarop het u schikt. Tijdens deze afspraak beantwoorden we graag al uw vragen en laten we bijvoorbeeld de auto van uw keuze aan uw zien.

Stap 2: Proberen

Proefrit / bezichtiging

Onze fysieke showrooms zijn gesloten. Heeft u online toch een mooie auto gezien in onze voorraad? Plan een proefrit en wij zorgen ervoor dat uw gewenste auto klaarstaat op ons buitenterrein.

Naast een proefrit bij onze locatie komen wij binnen een straal van 15 km van onze vestiging graag naar u toe voor een proefrit aan huis met de door u gewenste auto. Wij komen met de betreffende auto bij u langs en na een korte uitleg over de auto kunt u heerlijk op het gemak een proefrit maken. Ondertussen kunnen wij een eventuele inruilauto taxeren.

Stap 3: Offerte / aanschaf

Videobellen

Via videobellen biedt Zeeuw & Zeeuw u de ideale oplossing op afstand: een online afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zo kunnen we de offerte met u doornemen en uw verdere vragen beantwoorden. De offerte ontvangt u per e-mail.

Inruilauto

Heeft u een auto in te ruilen dan taxeren wij deze graag voor uw. Wanneer u een proefrit maakt kunnen we uw auto direct taxeren. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen onze verkoopadviseurs u voorzien van een taxatie-link waarin u zelf de gegevens van uw auto digitaal invoert (inclusief foto’s). Een afspraak maken op ons buitenterrein is ook mogelijk.

Aanschaf

De laatste stap om tot aanschaf van een nieuwe auto over te gaan is het tekenen van de orderbevestiging. Dit kan bij Zeeuw & Zeeuw volledig digitaal. Wilt u de orderbevestiging fysiek tekenen ? Dan kan dat in uitzonderlijke gevallen bij u thuis. Uiteraard hanteren we hierin de 1,5 meter afstand en dragen we een mondkapje. Ook zullen we de lengte van het bezoek beperken.

Stap 4: Aflevering

Aflevering bij vestiging

Als u een nieuwe auto of occasion heeft aangeschaft dan kunnen wij deze afleveren op het eigen buitenterrein van de vestiging

Aflevering aan huis

Het afleveren van uw nieuwe auto kan plaatsvinden in onze vestiging. Wanneer u een auto bij ons heeft aangeschaft kan deze eventueel ook bij u thuis worden bezorgd. Is er sprake is van een inruilauto? Dan nemen we deze direct mee.

Onze online showroom is 24/7 geopend!