Rij hem voordelig met Zeeuw & Zeeuw Private Lease De Mitsubishi ASX

Private Lease Keurmerk

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Mitsubishi ASX

JE IDEALE REISGENOOT VOOR ELKE DAG

Met zijn opgefriste, stoere en robuuste front- en achterdesign oogst de nieuwe ASX overal bewonderende blikken. Met zijn brede, solide design en veelzijdige bagageruimte gaat hij geen uitdaging uit de weg. Wat je bestemming ook is, onderweg is het volop genieten. Daarbij blijf je altijd in contact met de wereld om je heen, dankzij de modernste infotainment en slimme technologie die de markt te bieden heeft.

DE NIEUWE ASX DOET MENSEN OMKIJKEN

Met zijn indrukwekkende front, dat wordt bepaald door prominente LED-koplampunits, een uitgesproken grille en krachtige carrosserielijnen, is de ASX een verschijning die overal bewonderende blikken oproept.

COMPACT VAN BUITEN, RUIM VAN BINNEN

De nieuwe ASX biedt volop ruimte voor reisplezier in stijl voor vijf volwassenen. Daarbij zit hij vol met hoogwaardig afgewerkte details en doordachte voorzieningen voor ontspannen reizen en om alles uit het leven te halen.

BESPAAR BRANDSTOF EN VERMINDER UITSTOOT

Auto Stop & Go schakelt de motor uit als de auto tot stilstand komt, zoals bij het wachten voor een verkeerslicht of zodra je stopt voor een file. Dit systeem bespaart brandstof en vermindert de uitstoot van CO₂, zonder elektronische systemen te verstoren. De motor slaat onmiddellijk weer aan zodra je het gaspedaal intrapt, dus je bent meteen weer onderweg.

De nieuwe Mitsubishi ASX prijs

Prijs

€ 30.990,-

€ 34.990,-

€ 36.990,-

ASX uitvoeringen

Mitsubishi ASX Pure CVT

Mitsubishi ASX Intense CVT

Mitsubishi ASX Instyle CVT

Mitsubishi ASX - Fotogalerij

Uw voordelen bij Zeeuw & Zeeuw

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

Een splinternieuwe ASX rijden tegen een vast, laag maandbedrag. Klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Met een leasecontract van Zeeuw & Zeeuw gaat u elke dag onbezorgd op weg. Onderhoud & reparaties inclusief, pechhulp, verzekering en wegenbelasting zijn immers bij uw maandbedrag inbegrepen. U hoeft geen aanbetaling te doen en ook met een slottarief of afschrijving op de auto hoeft u geen rekening te houden. Eén vast tarief. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken en uw auto te wassen. Kortom: geen verrassingen achteraf. Bereken via onze online lease module eenvoudig uw maandbedrag uit voor de Mitsubishi van uw keuze. Onze Lease specialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op over het vervolg.

Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak