Rij hem voordelig met Zeeuw & Zeeuw Private Lease De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Private Lease Keurmerk

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer info over Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Tweede plug-in hybride SUV van Mitsubishi Motors per direct te bestellen

  • Nieuwe Eclipse Cross PHEV leverbaar vanaf € 37.990,-
  • Plug-in hybride SUV beschikbaar in vier uitvoeringen
  • Per direct te bestellen, levering vanaf april 2021
  • Eclipse Cross PHEV met vernieuwd ontwerp, beproefde Twin Motor 4WD-aandrijftechniek en standaard bi-directionele laadmogelijkheid

Mitsubishi Motors maakt alle prijzen en uitvoeringen bekend van de nieuwe Eclipse Cross PHEV. De plug-in hybride SUV is per direct te bestellen met keuze uit vier uitrustingsniveaus. De prijzen beginnen bij € 37.990,- voor de al zeer complete uitvoering Intense. De levering start komende april.

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV heeft een gemoderniseerd exterieurdesign, verbeterd interieur en toegenomen bagageruimte. Het krachtige vooraanzicht is te danken aan de nieuw ontworpen grille, bumper, koplampen en led-dagrijverlichting. Aan de achterkant zijn de horizontale verlichting en de dubbele achterruit vervangen door een nieuwe achterklep met een enkele ruit en nieuwe led-achterlichten.

Gerichte aanpassingen in het interieur optimaliseren de visuele breedte en het zicht naar voren, terwijl de ergonomie en bediening van het standaard 8-inch touchscreen is verbeterd. Tevens is de lengte van de Eclipse Cross PHEV met 14 cm toegenomen. Behalve een slanker profiel resulteert dit ook in meer bagageruimte.

De nieuwe Eclipse Cross PHEV graag bezichtigen in onze showroom? Kom gewoon langs of plan een bezoek.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV - Fotogalerij

Uw voordelen bij Zeeuw & Zeeuw

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

Een splinternieuwe Eclipse Cross PHEV rijden tegen een vast, laag maandbedrag. Klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Met een leasecontract van Zeeuw & Zeeuw gaat u elke dag onbezorgd op weg. Onderhoud & reparaties inclusief, pechhulp, verzekering en wegenbelasting zijn immers bij uw maandbedrag inbegrepen. U hoeft geen aanbetaling te doen en ook met een slottarief of afschrijving op de auto hoeft u geen rekening te houden. Eén vast tarief. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken en uw auto te wassen. Kortom: geen verrassingen achteraf. Bereken via onze online lease module eenvoudig uw maandbedrag uit voor de Mitsubishi van uw keuze. Onze Lease specialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op over het vervolg.

Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak