Rij hem voordelig met Zeeuw & Zeeuw Private Lease De Mitsubishi Outlander PHEV

Private Lease Keurmerk

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Mitsubishi Outlander PHEV

BETER DAN OOIT TEVOREN

Beleef rijplezier op een totaal nieuw niveau met de Plug-in Hybrid EV van Mitsubishi. Een elektromotor op elke as en een energiezuinige, krachtige benzinemotor werken samen voor optimale rijprestaties. Geniet van de nieuwe OUTLANDER PHEV, bij het beleven van nieuwe avonturen en tijdens woon-werkverkeer, met zijn vlotte bediening en rustgevende comfort.

NOG BETERE PRESTATIES, NOG MEER PLEZIER

Geniet van de rijeigenschappen van de doorontwikkelde S-AWC technologie op de PHEV. De elektromotoren op de voor- en achteras kregen een upgrade en leveren samen met S-AWC (Super-All Wheel Control) nog betere prestaties. Voor ongekend rijplezier onder alle omstandigheden en op elke ondergrond. De OUTLANDER PHEV geeft elektrisch rijden een nieuwe dimensie.

INNOVATIE MET HET ACCENT OP PRESTATIES

Het innovatieve Plug-in Hybrid EV-systeem is ingrijpend verfijnd. De elektromotor op de achteras levert meer vermogen en de grotere benzinemotor is efficiënter. Het toegenomen vermogen wordt geraffineerd omgezet in aandrijving, met een  ongeëvenaarde ervaring van ontspannen rust, souplesse en trekkracht als resultaat.

 

Mitsubishi Outlander prijs

Prijs

€ 35.990,-

€ 37.990,-

€ 39.990,-

€ 43.490,-

€ 47.990,-

€ 52.490,-

Outlander PHEV uitvoeringen

Mitsubishi Outlander PHEV Pure

Mitsubishi Outlander PHEV Pure+

Mitsubishi Outlander PHEV Intense

Mitsubishi Outlander PHEV Intense+

Mitsubishi Outlander PHEV Intstyle

Mitsubishi Outlander S-Edition

Mitsubishi Outlander PHEV - Fotogalerij

Uw voordelen bij Zeeuw & Zeeuw

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

Een splinternieuwe Outlander PHEV rijden tegen een vast, laag maandbedrag. Klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Met een leasecontract van Zeeuw & Zeeuw gaat u elke dag onbezorgd op weg. Onderhoud & reparaties inclusief, pechhulp, verzekering en wegenbelasting zijn immers bij uw maandbedrag inbegrepen. U hoeft geen aanbetaling te doen en ook met een slottarief of afschrijving op de auto hoeft u geen rekening te houden. Eén vast tarief. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken en uw auto te wassen. Kortom: geen verrassingen achteraf. Bereken via onze online lease module eenvoudig uw maandbedrag uit voor de Mitsubishi van uw keuze. Onze Lease specialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op over het vervolg.

Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak